A véleményetek érdekelne!! (beszélgetős fórum)
Na, azért nem vagyok elefánt, hogy ilyen gyorsan elfelejtsem. :)
SZíííííívom magamba az információkat, és tutira elő fog kerülni vagy 5 év múlva, amit ma Tőled tanultam. :D
Ühüm, erre gondoltam. :) Csak nem voltam biztos magamban. ;)
tudod: az okos hülye addig kérdez, míg valaki a szájába nem rágja... :DDD
Még szerencse,hogy a csempeügyi mimiszter jobbkeze voltam.
A fugák 45 fokos szöget zárnak be a vizszinteshez képest.Mondjuk egy fél csempével,azaz egy háromszöggel kell inditani.Kár,hogy itt nem lehet rajzolni.
Ööö...
Szóval, hasonló színű fúgával, ezt gondoltam. De a "diagonálban"t hogy kell érteni? Mármint csempeügyileg. :) Az a felrakást jelenti? Vagy mit? Magát a szót ismerem... :)
Elnézést!
Csempe szinétől nem nagy mértékben eltérő.Hasonló tónusó.Remélem nem hagytalak kétségek közt?
Ezt:
"hasonló fugával diagonálban"
Hehh???
Azt értem, hogy diagonál=átlós, de ezt nem értem. :)
Baumax:
tényleg, színminta. :)
Az benne a legjobb, hogy hármasával vannak festve, összeillők, így lehet variálni. :)
a konyhabútort akár át is festhetnétek, vagy be is lehet burkolni valamivel
A Baumax-ban a festékosztályon rengeteg szinminta van (de más festéket árusító boltban is szokott lenni), és ingyen hozhatsz belőle. Otthon meg megtárgyaljátok a pároddal.
Nekünk annó zöld volt a fal, nagyon passzolt hozzá a bükk, az éger szín. És lehet is olyan pultot kapni
a nagyszoba lesz a nappali, azt narancsra akarjuk elvileg oda akarjuk a világos szobabútort és van egy fekete -fehér mintás szőnyeg.
mivel sarokülöt szeretnénk szürkén és sötétkéken gondolkozunk.
de a fal szine a butoroktól függ ez nem 100% os
hát a kis szobaba van a lodzsa és az elég világos az lesz a párom irodája:)
Számitógép,barkacscuccai stb.
oda sem találtunk ki még színt
Anyós mondta, hogy színterápiában sokat segít a diszkrét zöld, ha nagydologgal bajban van az ember. :)
Fürdőben ém következetesen kék-fehér mániás vagyok. :)
Szerintem jó. Szobáknál meg a szőnyeg színéhez igazodj.
Pl nálunk a fürdő és a wc nagyon világos lila (szintén sütét).
jaj köszönöm szépen.
Fürdő és wc???
hát nem tudom mi lesz
Most azt beszéljük hogy zöld butor és olyan világos kapucsínos szin a falra és ilyen világos hasonló csempének.
a munkalap meg barna???
hát nem tudom nehéz.
és lehet a fürdő és awc is ilyen lesz,mert hogy sötét.
NA???
További ajánlott fórumok:
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Debreceniek a véleményetek érdekelne
- Önéletrajz fotó!Érdekelne a véleményetek!Szerintetek milyen?
- Szerintetek lenne igény interaktív wellness termékekre? (érdekelne a véleményetek egy vállalkozásról)
- Érdekelne a véleményetek!
- Használt már valaki fogzási fájdalom csillapításra borostyán láncot? Vélemények érdekelnének.