A te párod ízlésesen öltözik? (beszélgetés)
A lányok vastagítják, a fiúk meg kiszedik. Fordított világot élünk. Most ez a menő.
Igaz. Csak az a szemöldök ne lenne!
Na, most aztán tök mindegy, hogy ki mit vesz fel. Kifejezetten az extrém cuccok a menők. Köze nincs az ízléshez.
Az ismerkedésnél számít. Amit te írsz, az már a kapcsolatban tud működni. De odáig el kell jutni.
Tapasztalom, hogy néha a ruha teszi az embert. Csak akkor van baj, ha mögé látsz.
A belbecs fontosabb, mint a külcsín. Nekem ez a véleményem. Van, akinek nincs ehhez érzéke, de ez kellő tapintattal orvosolható, és egy okos nő fel tudja úgy öltöztetni a férjét, ahogy neki tetszik.
Igaz, van tőle fontosabb is.
Egy bizonyos kor után már ez nem annyira fontos.
Azért, mert különösebben nem érdekel. Azt látom, hogy egy nő jól néz ki vagy nem, tetszik vagy nem. De nem attól fog tetszeni, mert a legtrendibb ruha van rajta, nem a műköröm meg ehhez hasonlók. Nekem nem sokat számít ki hogy néz ki. Jobban bejön, ha valaki normálisan tud viselkedni, kedves.
Miért nem? Téged nem érint?
Ez a téma az, amihez én nem tudok hozzászólni. Találkoztam már öltönyös tahóval, intelligens szakadt csávóval. A celebek majmolása messze áll tőlem.
Azok nem utcai viseletek, csak a divattervező fantáziáját tükrözi, de meghatározza a divatot. Én ezt nem követem. Olyan ruhákat hordok, ami illik hozzám és jól érzem benne magam.
Sokszor halljuk, hogy "nem a ruha teszi az embert". Szerintem a megjelenés nagyon fontos, de nem biztos, hogy ehhez a legtrendibb ruhákba kell bújni.
Most mi a jó ízlés? Ahogy elnézem a divatbemutatókat és látom milyen szörnyűségek vannak a modelleken, hááát, akkor ő nagyon csinosan öltözik hozzájuk képest. Azokat a ruhákat, amiket ott látok csak farsangkor venném fel, vagy még akkor sem.
Én is ezt az utat választottam. A hétköznapi viselet farmer póló, ha meg megyünk valahova, ahová ki kell öltözni, akkor meg egymáshoz kell öltözni. Ebben kell egy kis segítség.
Igen. Ha elbizonytalanodik, segítek neki kiválasztani az alkalomhoz illő ruhát.
Farmer , póló. Nem sok tévedési lehetőség van.
További ajánlott fórumok: