A szüleim el akarnak válni. A sírás kerülget emiatt. Milyen zenét hallgassak, hogy ki tudjam sírni magam? (beszélgetős fórum)
Néha igen, úgy mint ők.
A bátyámmal közös a regisztrációnk, egyébként én lány vagyok. Bocs ha ezzel bárkit összezavartam. Végül nem sikerült sírnom, valahogy nem lendültem át a holtponton. Apám és anyám is jó szülők, az más dolog, hogy rájöttek nem illenek össze. Gondolom anyámnál maradok, amíg nem lesz saját egzisztenciám, de mivel még csak tegnap merült fel ez a dolog, ez még nem került szóba. Bár voltak veszekedések, nem volt kiabálás soha, ezért nem hittem volna, hogy ez lesz a vége.
Egyébként milyen más módja van a megkönnyebbülésnek?
Johnny Cash Hurt
Kívánok megnyugvást a lelkednek!
En 10 korul voltam, mikor a szuleim komolyan valni akartak (eloszor), es minden nap orditoztak egymassal, es raadasul egy kis lakasban laktunk. Es ez folytatodott. Inkabb nem mentem haza a sulibol. Jobb volt, ha csak leb.nak, hol kodorogtam orakon keresztul suli utan.
Jottek a jo kis Scootert meg Brookyn Bounce albumok, es arra lehet sirni, pattogni, felejteni is szerintem.
Meg nekem kesobbi ketes idoszakbol Marilyn Manson a nagy favorit. kb. 5 albumnyi. Es ugyanaz a zene kisirasra is jo, vagy futo alapzenenek.
Sajnálom, hogy ez történik veled és nem szégyen a sírás férfi létedre sem, de más módját nem látod a megkönnyebbülésnek?
Sztem ettōl csak még jobban befordulsz...
Nem, nem.
Mi jobb mint 1-jóbarát?
Kettő.
Ne sírj babám, hiba nem lesz,
Nálatok a gólya fuvaros lesz.
Nem tudom, "Apuci" alatt kire gondoltok, párom nincs.
Apám pedig az egyik legrendesebb ember a világon, egyiküket sem hibáztatom.
-;DDDDDDDDDDDDD
Yupppppp
Húúúúúúú, de még milyen.
Mi a lópikulára való Apuci. Hmmm?
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Vajon mit csinálok rosszul? Kire hallgassak? Akik tapasztaltak, és akiben bízom, vagy a gyermekorvosban?
- Szívemre vagy az eszemre hallgassak?
- Fitymaszűkület. Melyik orvosra hallgassak?
- Mit tegyek? A szüleim válni akarnak.. :(
- Mit tegyek a szüleimmel, akik folyton tömni akarnak?