A párom nem mondja hogy: szeretlek. (beszélgetés)
20. lolita2112 (válaszként erre: 7. - Ildi992)
jún. 17. 08:13
egyexbaratom mindjart a legelejen megmondta,hogy naluk ,az o kulturajukban nem divat kimondani,hogy szeretlek!szeretem aki oszinte!persze mindenki velemenye mas es ertheto nagyon ez is!
19. Piroska52
jún. 17. 07:12
A fiamat mindíg hallom ahogy mondják.
18. lolita2112 (válaszként erre: 16. - 73b43dd0e2)
jún. 17. 03:03
egyetertek veled,mert elso ferjem sose mondta ki!minek azt?nem erzed,hogy szeretlek?-mondta nekem,a kovetkezo paromnal ez a gond nem merult fel!
17. 73b43dd0e2 (válaszként erre: 6. - Görögtánc)
jún. 17. 02:31
Ja, csak valaki szereti kimondani és olyan is van aki szereti hallani.
16. 73b43dd0e2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 17. 02:29
A férfi gyengeség jele! 💔
15. Pulcsis
jún. 16. 19:59
Az enyém se. Azt mondta, majd szól ha már nem szeret 😂
14. Piroska52
jún. 16. 16:13
48-év alatt, ha kétszer kimondta.
13. jucika33 (válaszként erre: 6. - Görögtánc)
jún. 16. 15:58
Van, akinek fontosak a szavak. Nekem,bármit is tesz a másik, ha nem mondja ki, olyan, mintha nem is lenne. Ha évente kétszer hallom, de őszintén, boldog vagyok. Nem kell folyton, de néha kell.
12. jucika33 (válaszként erre: 9. - Ildi992)
jún. 16. 15:55
A gondolatolvasás, mint elvárás valóban nagyon mérgező és értelmetlen. Viszont vannak olyan pontok, ahol tényleg nem lehet kinyilvánítani a vágyunkat. Nekem sem mondja a párom,hogy szeretlek (meg mást sem igazán, ami erre utalna). JMentségére szóljon, hogy friss kapcsolat. Ha szeretném, hogy megszerelje a polcot, megkérem rá. Nem várom, hogy magától eszébe jusson. Ha ölelésre vágyom, megölelem és ő így visszaölel. Viszont azt, hogy mondja ki, hogy szeret, sosem kérném. Azt csak akkor mondja, ha őszinte és belőle jön. Szeretetet, gondoskodást nem kérnék senkitől. Azt vagy adják, vagy nem. Megsértődni sem szabad rajta. Azt el lehet mondani, hogy "úgy érzem, talán nem szeretsz olyan mélyen, mint én téged". "Hát ezt miből gondolod?" " Hát abból, hogy...." és akkor itt jöhet egy finom, kedves magyarázat. Semmiképpen nem követelés.
11. lolita2112
jún. 16. 01:55
van olyan ferfi aki sose mondja ki ezt a buvos szot!
10. Hansika
jún. 16. 01:01
A párom nem mondja hogy: szeretlek.
Bizonyos kor után már egy férfi sem hazudik szívesen..-))
8. ildi992
jún. 16. 00:20
Amúgy nyítlan is megkérdezheted tőle. Nem gondolatolvasók, hogy tudja mit kérsz, vagy mi lenne neked jó. Lehet neki ez fel se tűnik.
7. ildi992
jún. 16. 00:18
Nem az a lényeg, hogy mit mond, hanem mit éreztet veled, hogyan bánik veled. Bánhat rosszul is, de én szeretlek, úgye elhiszed? Lehetne ez így is. Úgy érzed imád, ne keress hibát. Lehet a családjába soha nem mondták, így ő se így van bekalibrálva. Az a lényeg, hogy érzed nem a szavak. Szeretlek, szeretek, de lelépek majd jövök három nap múlva tök részegen, és eliszom az összes pénzünket. Szeretlek!!! Hát nincs annyi eszed, hogy ezt felfogd? ( Mondja részegen. Én ezt megkaptam.) Hiába mondta, repült.
6. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 16. 00:07
Ezek csak szavak. A lényeg, hogy kimutatja valahogyan a szeretetét, még jobb, ha nem csak szavakban, de érezteti is.
Megteszi?
5. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 20:26
Egyszer elmondta annyi elég. Ha változik majd mondja vagy érzed :)
4. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 20:23
Az én nem pasim se mondja.
Látom, amikor a szemembe néz. Meg tudom, hogy szarságokat lengyel miattam.
3. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 19:38
Tudom, mindenkinek az hiányzik, ami nincs, de nekem többet jelent, ha érezteti, mintha "csak" mondja. :) Ráadásul azt hallod tőle, hogy imád - nincs itt semmi gond! Számomra ez még erősebb szó is a szeretleknél.
2. Ancsika000
jún. 15. 18:30
Mi ezzel a probléma? Lehet, hogy neki az imádlak pont ugyanazt jelenti, mint neked a szeretlek. Főként, ha érzed is, hogy szeret, akkor szerintem nem kell aggódni. :)
jún. 15. 18:21
Sziasztok!
7 hónapja vagyok egy kapcsolatban egy 40-es ferfival. Úgy érzem szeret, de sose mondja ki. Mikor szeretget vagy üzenetet ír, mindig csak azt mondja , imadlak . Mi a véleményetek ?
További ajánlott fórumok:
- Mért nem mondja/írja le, hogy: szeretlek?
- Hogyan mutassam vagy mondjam meg páromnak a nemtetszésemet?
- Mennyire bizonyitja a valódi érzéseket, ha a párunk sokszor mondja, hogy szeretlek?
- Kb. hányszor mondjátok a párotoknak egy nap, h szeretlek?
- Zavar, hogy a párom minden családtagjának azt mondogatja és írja, hogy szeretlek.
- Férfiak ha kimondják, hogy szeretlek, többnyire hazudják, vagy ha már mondják, akkor igaz?