A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek? (beszélgetős fórum)
:)
Na, legalább valami jó is történik. Remélem, egyre többször!!!
Köszönjük :)
Szerencsére már találtam munkát, és szeretem :)
:( A fiaddal beszélgess sokat. Neki is nehéz, mint mindannyiótoknak. Nehogy olyan élete legyen majd, mint apának,mert az nagyon nem jó!
Lesz munkahelyed? Ez is nagy kihívás...
Sok szerencsét és csupa jót kívánok!!!
Biztos nem fogom visszafogadni. Összeköltözünk egy családdal nekem nem hiányzik. Nem voltunk házasok szerencsére.
A 12 éves fiam ugyanúgy viselkedik mint az apja, már nem bìrok vele.
A bìróság döntött a látogatásról szóval nem tagadhatom meg.
Nehezebb bizony
Rajtam múlott ez a különélés. Próbáltam korábban én 10 évet, de akkor még melóztunk, nem voltunk együtt nap 24 órájában, az mégis véget ért 10 év után
Azért hosszú ideig együtt élni nehezebb...
De nem lehetetlen :D
Mi 36 éves házasok vagyunk, de 41 éve csiszolódunk össze :DDD
Nem, és én érzem hogy nem tartottunk volna ki, ha együtt élünk nap mint nap
Persze nem ez a "normális", de igy alakult és jobb mintha szakitottunk vagy váltunk volna, merthogy amugy "életem párja" Természetesen igy sincs kanál villa csörgés nélkül :)
Na ugye?
Nem egy igazoló papírtól lesznek az emberek általában boldogok.
Lehet, hogy így majd lehiggad, s rájön, hogy szüksége van a családjára.
Azért ide is írhatnál a fontosabb fejleményekről!
Sziasztok
Végül szétmentünk a párommal, "hétvégi apuka" lett.
Mi pedig összeköltözünk régi jóbarátnőm családjával, erről bővebben a naplómban olvashattok :)
Nem mondom hogy könnyű volt az elmúlt pár hónap de sokkal jobb hogy senki sem veszekszik. Mióta külön élünk könnyebben szót értünk.
Náluk bevált:
"Arra én is gondoltam hogy a vitaminhiány miatt feszült remélem a gyógyszer segìt"
Vitamin és ásványi anyag hiányt csak vitamin és ásványi anyag pótlásával lehet (és érdemes) pótolni.
A gyógyszer lehet, hogy rövid távon segít, de nem ez a megoldás.
Nagy dózisú multivitamin lehet jó esetleg. Meg egy kis pihenés, relax. Ami akár egy jó kis séta is lehet veled, meg a gyerekekkel. Vagy kettesben.
Lehet, elkek' neki egy pszíhomokus :)
Viccen kivul... Sokat tudna segiteni, sztem.
Az en ferjem (is )37 evesen mondogatja... A ffiak egy resze szereti tuldramatizalni, mint a betegsegeket is.
Termeszetesen,nem mindenki, mert a masik oldal, aki tudomast sem vesz semmirol," mert hooooo, az nem baj, az ugy van jol"... :D
Anyatárskereső
Berlinben nem újdonság a kifejezetten független nők számára tervezett társasházak műfaja, az Egyesült Államokban vagy éppen Spanyolországban pedig „társkereső” oldalak is működnek arra a gyakori helyzetre reagálva, amikor egy egyedülálló anya nem párt, hanem társat keres, méghozzá olyat, aki hasonló élethelyzetben van, így a vele való összeköltözésben a dilemmák és az aggodalmak is egymásra találhatnak.
Teljesen el van hidegülve...ahogy leírod azt lehet érezni, hogy néha úgy viselkedik, mint egy elégedetlen gyerek, néha meg úgy mintha az apád lenne....
A kérdés egyszterű: Szereted -e még...
Ha nem, akkor kezd el kialakítani, hogy hogyan tudsz tovább lépni ebből a helyzetből....
Részvétem.
Jobb egy darabig biztosan nem lesz.
Te már így is magadra maradtál.:(
Ha keresnél egy egyedül álló anyukát, akivel kölcsönösen segítenétek egymásnak. Talán könnyebb lenne...
Mit csináltál ma drágám?
Nyugi! Nem csak rátok jönnek időnként csőstül a bajok. Sok erőt a problémák megoldásához!
A rossz idők után mindig jönnek a jók.
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- Mit tegyek?A fiam közölte"hülye "nem tud semmit megtanulni, így nem is tanul többet.
- Megváltozott a pénz hatására. Mit tegyek? Elszórakozza a pénzét, mostanában többet iszik és alig találkozunk
- A spirálom többet árt, mint használ?! Mit tegyek?