A lombikbébi programba lépők milyen kötségekre számíthatnak (tudásbázis)
Sziasztok.Mi a párommal most jutottunk elhatározásra,hogy babát szeretnénk.Viszont nekem csak lombikbabám lehet.Kihez forduljak?Hol olcsóbb?Miket tanácsoltok?
Köszönöm a válaszokat
Sziasztok!
Ugy látom ez nem egy nyüzsgős forum, de azért mindenkinek nagyon boldog, békés ünnepeket szeretnék kivánni!
"A szeretet ünnepe
Meghitt, szép Karácsony, titoktól csillogó szemek,
Vajon a szeretteimnek mit is vegyek?
Lehet nagy ajándék, vagy csak szerényebb,
A család együttléte mégis a legszebb.
Együtt díszíteni a karácsonyfát,
sütni-főzni a finom vacsorát,
fenyőillattal teli a szoba,
megterített asztalon tányérok vannak sorba.
Örül a család apraja-nagyja,
ajándékát mindenki megkapja,
talán egy percre elkalandozunk,
olyan jó, hogy mi így együtt vagyunk.
Becsüljük meg hát, hogy együtt lehetünk,
ne múljon el soha a szeretetünk,
nem kell ide drága ajándék,
hisz a család, béke, nyugalom a legnagyobb érték."
nagy ölelés mellé Manyusz
Szia!
Megszeretném tudni, valakitől, hogy mennyibe került a lombikbébi program olyan pároknak, akiknél az egyik fél lekötésben részesült. Mivel ez visszafordithatatlan, igy ezt a módszert javasolták. A kezdetektől a befejezésig, ugy kb. Kérem szépen ha valaki ezt nekem megtudná mondani nagyon megköszönném. Szinte ez az utolsó lehetőségünk. (manyusz@citromail.hu) Nagyon köszönöm.
Sziasztok!
Mi a Budai meddőségi centrumba járunk, már volt egy lombikunk az sajnos nem sikerül. Most kezdtük a következőt.
Itt nem kell fizetni semmiért (konzultáció, vérvétel. vizsgálat...stb), csak az injekciókért. Nekünk az első úgy 160 ezerbe volt, TB támogatottan.
én nagyon elégedett vagyok velük
sziasztok
bocsi hogy belekotyogok de én most váltottam ki 2 hete decapeptylt 0,1-est és 7db 12800ft.
Szia terko!
Most hol jártok?
Én most kezdem a lombikot, majd ha megjön, kb augusztus elején.
Megkaptam már a halom receptemet.
Szerintem kb ugyanannyi lehet mindenkinek a gyógyszer.
Megnézegettem a neten, úgy 70 ezer körül jön majd ki.
Most már úgy van, hogy a GonalF-re és az ovitrelle-re 75% kedvezmény van, vagyis "csak" 25%-ot kell megfizetni. Ez a 2 legdrágább a listából.
Sziasztok!
Elnézést, hogy csak így betoppanok a fórumba.
A lombik programból maradt néhány bontatlan injekcióm, ha érdekel valakit, jóval olcsóbban odaadnám, mint a bolti ára.
Decapeptyl 0,1mg 7db- 10.703ft helyett 6.000ft
Cetrotide 0,25mg 2db- 19.790ft helyett 12.000ft
Érd. lehet ezen az e- mail címen, azonnal válaszolok: szilvia0429@freemail.hu
Nagyon sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!
Lassan szeretnénk elkezdenia lombikbébi programot, viszont nem tudom találok-e valahol olyan listát, ahol a támogatott kórházak, klinikák szepelnek. Leginkább a Nyírőben üzemelő meddőségi centrum érdekelne!!!!
Ha valaki tud valami infót szóljon nekem.
Köszönöm!
Ezt is találtam!
2005. augusztusa óta a munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt abban az esetben sem, ha a munkavállaló mesterséges megtermékenyítési programban vesz részt (inszemináció és lombik program). Nagyon fontos, hogy a bejelentésről, miszerint ilyen típusú kezeléseken vesz részt a munkavállaló, maradjon írásos nyom, amivel később szükség esetén bizonyítható a bejelentés!
Sziasztok.
Talán lesz még akinek ilyen problémája lesz. Azóta megtudtam, hogy a lombikos orvosnál kell kérni.
Én is táppénzen leszek, mire elkezdem a szurikat, de ez a papír már akkor is védettséget ad, amikor megvan az időpont. (jogiforum) Azért jó tudni, hogy nem kell hogy kitörjön a frász, hogy mikor rúgnak ki, csak azért mert babát szeretnék.
Köszönöm a segítséget.
Szia!
Sajnos én nem tudok segíteni, mi a Budai Meddőségibe jártunk.
ez lemaradt:
Sok sikert kívánok! :)
Szia!
Elvileg ha elkezditek kérhetsz a centrumtól ahova jártok egy igazolást, hogy ebben vesztek részt és azt kell a munkáltatónak bemutatni. én így tudtam még tavaly, de mire elkezdődött a stimuláció táppénzen voltam, mert kirúgtak volna...
Szia!
Nekem elég volt személyesen szólnom a közvetlen főnökömnek. A lombik ha jól tudom autómatikusan véd az ellen , hogy kirúgjanak a munkahelyedről. Én egy éve csinálom de még nem volt bajom belőle.
Szisztok.
Segítségre lenne szükségem.
Azt már tudom, hogy a munkáltatónál, be kell jelentenem, hogy lombik programba veszek részt. A kérdésem az lenne, hogy találok valahol az interneten ilyen formanyomtatványt, vagy az orvostól kerni? Vagy kihez forduljak ez ügyben? Egy multinál dolgozom, ahol mindennapos az elbocsájtás.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna rajtam segíteni. Első lombikunk lesz, és még nincs tapasztalatom.
Sziasztok,
A Nyírő Gyula kórházban lévő meddőségi központról szeretnék érdeklődni.
Köszönöm elére is
Zsuzsi
Sziasztok!
Én még új vagyok itt! Mi is lombik előtt állunk éppen.De még nem tudjuk melyik intézetet válasszuk.A Pesti és a Debreceni között gondolkodunk.Tudtok infót hogy ezen a 2 helyen kb. mennyibe kerül egy lombik? A doki nekünk azt mondta hogy 200000 ft. De ahogy olvasgattam itt van akinek 360000 ft, az nagyon sok. Még a 200000 ft-ot is alig tudjuk valahogy összekaparni.
Aki tud bővebb infóval szolgálni , kérem írjon nekem privátba!
Nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Nati vagyok és a tavaly novemberi lombikprogramomból megmaradtak gyógyszereim, injekcióim, amiket szeretnék eladni, ha valakit érdekel írjon nekem emailt a znati@t-online.hu címre és megbeszéljük.
További ajánlott fórumok:
- Császármetszéses szülés után, mire számíthatok?
- Rendszeresen kiderül, hogy nem számíthatok a páromra
- Szerintetek milyen ítéletre számíthatok, segítsetek légyszi
- Barátnőmet megütötte a férje, miközben babát vár. Mire számíthat a férj?
- Felvilágosítást szeretnék rokkantnyugdíj ügyben. Mire számíthatok, ha nem következik be állapotromlás fél év múlva?
- GYES-ben szülni milyen ellátásokra számíthatok?