A kemoterápia kezdetétől mennyi idő múlva hullik ki az összes haj? (tudásbázis)
7. Channa*
2015. aug. 5. 18:42
A férjemnek volt kemoja. Megkapta az első 5 palackkal, 5 nap alatt, majd bent volt a kórházban 2 hetet, ezután kezdett hullani a haja. Elsőre csak kevés, ezért rövidebbre vágatta, de aztán már csomókban, így leborotváltam neki. Aztán néhány hét alatt kinptt neki valamennyire, de jött az újabb kezelés...
6. marlenka70
2015. aug. 5. 18:33
Az orvost kell megkérdezned, mert attól függ milyen erős gyógyszert kevernek az infúzióba. Nem mindegyiktől hullik ki, de ha hullik akkor már a 2.alkalom után elkezd és nagyon gyorsan látványosan meggyérül. Viszont amilyen hirtelen kihullik olyan gyorsan nől vissza ha abbamarad a kezelés, vagy gyengébb szert adnak.
5. Böce (válaszként erre: 1. - Kisfüles)
2015. aug. 5. 17:43
Nem unod még? Felteszel egy kérdést, aztán rá se nézel többet...
4. Rozália
2015. aug. 5. 17:31
Amikor én kaptam, az én hajam pl. csak folyamatosan hullott, amíg kopasz nem lett a fejem. Volt egy fitalabb nő, az az első után másnap úgy jött, hogy tar kopasz volt... És ahogy bjudit55 is mondta, van, akié ki sem hullik. De ha mégis, ez a legkisebb baj, ami akkor érhet.
3. bjudit55
2015. aug. 5. 17:23
Szia!
Talán érintett vagy a dologban?
Én 60 éves vagyok, kemoterápiát 12 éve kaptam. Az változó hogy kinek mikor hull ki a haja. Van akinek ki sem hull. Egyébként a kemoterápiával ez a legkisebb baj, hogy kihullhat tőle a haj. Az enyém nem hullt ki, viszont majdnem szét esett tőle a májam. Remélem nem lesz sosem részed ilyesmiben.
2. 0c7adf8ee7
2015. aug. 5. 17:20
orvos??
1. kisfüles
2015. aug. 5. 17:17
A kemoterápia kezdetétől mennyi idő múlva hullik ki, az összes haj?
További ajánlott fórumok:
- Újmedicina vagy kemoterápia?
- Mi a véleményetek a kemoterápiáról, és a sugárkezelésről? Segít vagy árt?
- Alternatív gyógymód vagy kemoterápia?Mi a véleményetek?
- Hogy vészeljük át a kemoterápiát?
- Gyógyulóban a rák. Lymphoma a vékonybélben, kemoterápia nélküli siker
- Egy 75 éves rákbeteg nem kaphat kemoterápiát a kora miatt?