A férjem már nem szeret? (beszélgetés)
Kedves FI!
Mi újság? Sikerült biztosra jutnod?
Én azt gondolom erről, hogy ha már felmerült a gyanú, az nem hiába és sok esetben már nem csak gyanú.
Az sem jelent semmit, hogy az emailekben nincs gyanús. Nyilván nem a saját igazi nevén írogat és levelezget ha elővigyázatos és nem akar lebukni. Tudod te hány emailt lehet csinálni és pár perc alatt és nem saját néven? Bárki regisztrálhat Kovács Béla stb. néven. Aki titokban akar járni az könnyen megtalálja a lehetőséget az internet világában. Főleg leleményesek a házasságtörők és félrekacsintók.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, azért még szerethet téged a férjed.
A legtöbb férj csak kalandozgatni akar, esze ágában sincs elválni. Mikor lebukik, az esetek 2/3-a azért végződik válással, mert a feleségek többé nem bíznak meg bennük.
Valamelyik dokumentumfilmben egy magánnyomozó azt mondta, hogy ha egy feleség gyanakszik, hogy megcsalja a férje, az 80%-ban igaz is.
Állj elé, és mondd meg neki, hogy mutassa meg a telefont és kész. Nincs apelláta.
Legyél határozott és céltudatos.
Csak az a baj,hogy nem rakja ki a telóját és nem tudok belenézni.Azért a mailjait megnéztem már.Abban nincs semmi gyanús.
A bunkó hozzászólásoktól légyszi kíméljetek meg.
Köszönöm.
Hát én már csak azért sem mutatnám meg, függetlenül attól, hogy kivel levelezek. Igaz, az én telefonomat simán feloldja a férjem, és el sem viszem magammal, de ha csak úgy jönne, hogy ő meg akarja nézni, hogy kivel és miről levelezek, hát attól eléggé kiakadnék, az tuti...
Persze ha gyanakodnék én is simán belenéznék az övébe, de erről nem kell tudnia, mert ahogy a nagy öregek mondták, "a bizalom jó, az ellenőrzés még jobb" :)
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- Mit tegyek? A férjem 7éve szeretőt tart!!
- Ne ítéljetek el, de feltétlen kell szeretni a férjem előző házasságából született gyermekeit?
- Nem szeretem a férjemet, de nem akarok elválni