Köszönjük:)De szerintem aki nem szereti a gyerekeket előbb utób,de inkább előbb pályaelhagyó lesz.A fizu miatt biztos nem fog ragaszkodni a tanításhoz:)
olvastam, tetszett. egyébként is minden elismerésem a pedagógusoknak. Mert hogy más okos, kedves gyerekét lehet szeretni az ok., de más rossz, szemtelen néha kegyetlen gyerekét szeretni az már keményebb. A pedagógusnak pedig szeretnie kell őket, különben nem sokat ér a ténykedése. Szóval ezért az elismerésem:))
Az még kassább lehetett!!Nálam vannak ráadásul kicsit gázos versenyzők.Szóval van 3 hiperaktív és három magatartászavaros,valamint 1 hiperaktív-magatartászavaros:)
De nem gáz annyira amennyire hangzik,tök aranyosak,bár akollégáim szerint ördögök:)Velem nem...vajon miért?:)
Minden évben eljő az idő, amikor az osztályfőnök nevű Tanárcsapat tagoknak, a törzsi évkönyvbe le kell jegyezni a saját törzsük előző évi tapasztalatait. Én a 7.b. törzsfőnöke ezennel eleget teszek eme kötelességemnek, íme:
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.