A 11. ciklusnapon mekkora szokott lenni a tüsző? (tudásbázis)
Sziasztok!
Látom, már nagyon régen nem aktív ez a topic, de azért rákérdezek, hátha olvassa valaki.
Ciklus 10. napján 1 db 12 mm-es tüsző és 5 mm-es nyálkahártya milyennek számít?
Ez az első Clostis ciklusom (5 napig 2x1-et szedtem).
Babát szeretnénk.
Köszi a válaszokat! :)
:))
Mindent bele:)
Nekem is szép pozi lett az ovu tesztem:)
Mondtam Én, h a ciklus 2.felének 14napnak kell lennie.
Most már aztán hajrá!!!! :-)
Ugorj rá Apára :-)
Sziasztok!
Képzeljétek, voltam uh-n. Látottunk egy 19 mm-es tüszőt!!!! :) Nagyon örültem!!! Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy lesz... Ezek szerint ezért 25 napos csak a ciklusom, mert ilyen szép hamar nőnek a tüszők! Azt mondta a doki ez holnap vagy legkésőbb szombaton megreped!!! :)
Niki, szerintem sem baj,hogy ilyen rövid ideig volt benne, mert akkor nem jött volna ki a kontroll csík sem! De azért ma tartsd benne tovább!! :) Kíváncsi vagyok!!! :)
Én holnap megyek 11:30-ra uh-ra!!! :)
Igen a neten rendeltem remélem jó minőségű.Igen kicsit elkapkodtam és hamar vettem ki a pisiből de szerintem ha a kontrol csík megjelent fél perc alatt a tesztnek is meg kellett volna jelenni ha peteérésem van.
Na majd holnap is ellövök egyet.
Anno nekem is azt mondták PCO-os vagyok aztán csináltak IR-t,hormonokat néztek aztán azt mondták talán mégse vagyok az már vágni akartak:((
Sztem nem, de legközelebb tartsd be az utasítást.
Folyamatosan, minden nap teszrelj. Bizti tudod, h a neten olcsón hozzá lehet jutni. Nekem One step volt, megcsináltam minden nap vagy kettőt :-D
Én PCOS vagyok, nekem a 11., de még a 14.napon sem láttunk domináns tüszőt uh-val anno. 32 napos ciklusaim voltak akkor met+diéta mellett.
Aztán a 18.napon pozi lett az ovuteszt és megfogant a Mi 2. CSODÁNK! :-)
Drukkolok Mindenkinek, aki babát szeretne!!
Na csináltam tesztet persze negativ lett.
Mennyire baj az ha a tesztet csak kb.4 másodpercig tartottam csak a pisiben ez jelenthet gondot az eredménynél?
Bizti, h olyan tojcsis, sok, nyúlós, kristályos a nyákod?
Csinálj tesztet, ha van. Lehet, h ez rövidebb ciklus lesz...
Az ovu teszt nagyon jó, nálunk az első ciklusban bevált :-)
A PÉ a menzi előtt 14 nappal van, ez nem változik, mindnekinél 14nap, vagy esetleg rövidebb, hosszabb nem.
Tehát a ciklus első fele lehet hosszabb. Nekem mindig a 18.napon volt PÉ (UH-val és teszttel bizonyított és 31-32 naposak voltak a ciklusaim.
Nekem 30-31 naposak a ciklusaim de nem értem mert ma már van tojcsis nyákom, hogy ilyen hamar?:((
lehet este ellövök egy ovu tesztet általában a nyák csak a 12-13 .napomon szokott lenni
Kiraanyu, 25-26 naposak a ciklusaim.
Niki, igen szoktam ovu tesztezeni, a 13. napon szokott pozitív lenni. A 14. napon már nega.
Én ma vagyok a 9. napon. :)
Sziasztok.Én a 10.napomon vagyok igaz még sosem voltak uh.on figyelni de erre én is kivi vagyok holnap fogok ovu tesztezni is
Virág te ovuztál már?Mit mutatott?
Ez sok mindentől függ. Főleg, hogy hány naposak a ciklusaid.
Kb. 20 mm-esen repednek meg.
2 nap múlva megyek tüszőfigyelő ultrahangra.
Mekkorának kell lenni kb ilyenkor a tüszőnek?
Mennyit nő egy nap? Hány mm-es amikor megreped?
Köszi a válaszokat! :)
További ajánlott fórumok:
- Orgazmus alvás közben.Neked szokott lenni?
- Szokott rémálmod lenni?
- Neked szokott erőkifejtéseknél szapora szívverésed lenni ami 3-5 percig tart? Ha igen, mit teszel ilyenkor? És mi lehet a probléma?
- Kinek, mi szokott lenni az ebédje a munkahelyen?
- Annyira félek, 2 napja a vérnyomásom 80/40. Szokott másnak is ennyi lenni?
- Van itt olyan, akinek szokott lenni fülzúgása?