"75-ös születésűek ide! Kinek milyen az élete most ennyi idősen? (beszélgetés)
mégegyzser gratula nektek, és kitartást!
akkor nem tul sokat tudsz pihenni ha felváltják egymást. de majd csak növögetnek!
nagyon szépek!!!
én most vagyok elsős szociális munkás szakon.mit mondjak, elég huzós.és lassan itt a vizsgaidőszak.
+ nekem is a két gyerkőc, bár ők már nagyobbacskák.
ok:))
Kitartást a vizsgaidőszakhoz!
vagyok, csak suliba jérok, lassan vizsga időszakom lesz.
meg mindig akad valami hülyeség, amiért nem tudok idejutni, max leteszem a domikat, priviüzi, csak egy két percre jutok ide.
de látom, azért van már pár hozzászólás!
pumukli75!!!
gratulálok a babókhoz, nagyon gyönyörűek!!!
ha egy picit ide tudsz ülni, mesélj, milyen a két gyerköccel?
jó babák?
biztos nem lehet egyszerű!
veled vagyunk!
jó egészséget nektek!!!
Örülj, hogy még ugyanaz a gyereke lehetsz a szüleidnek, mert ez az jelenti, hogy élnek, mégha nem is mindig könnyű velük.:)
A gyerekes terveket pedig kívánom, hogy sikerüljön mihamarabb "megvalósítani":)
szia!
Nagyon-nagyon gratulálok, gyönyörűek a babácskáid!:-))
Nagyon vigyázz rájuk, nagyon sok erőt és egészséget kívánok az egész családnak!:-))
Csak így tovább, pihenj sokat, az nagyon jó pocakkeményedés ellen :-)) Várjuk majd a fejleményeket és az első fotókat a picikről!:-))
Vigyázzatok nagyon magatokra, könnyű szülést kívánok!:-))
:)))
Vigyázz magatokra, pihenj sokat, így biztos sikerül.
Kitartás.
Sziasztok!
Igen voltam 1993és2230g a két kicsi..minden ok a doki szerint még jó lenne1-2hetet kihuzni..egyenlőre nem érzek semmit a pocakkeményedésen kivül ugyhogy szerintem még birni fogjuk..remélem:)
Sziasztok!
Pumukli, mi újság a volt a dokinál?
az őszi rózsá forradalom:)) és egy nagyon kedves ismerősöm szülinapja is.
Tudod, hogy kb. mekkorák? Vagy majd pénteken méricskélik meg őket?
Sziasztok!
emagdi, üdv a csapatban!:-) Pumukli, tényleg nagyon szép neveket választottatok! Mikorra várod őket pontosan?
Szép neveket választottatok. A Milán különösen tetszik nekem is.
Annak idején írtam fiúlistát is, mert Blanka neme csak a 8. hónapban derült ki, de ez nem volt rajta. Azóta viszont nagyon megtetszett, egy itteni babanapló hatására. Az anyukája nagyon jó kis becenevekkel illeti.:)
Ti hogy fogjátok szólítani Őket?