5 éves kislány szülinapi bulijára illik virágcsokrot vinni? És a szülőknek esetleg valamit? (tudásbázis)
Nagyon örülök. :)
Szép napot Nektek! :)
A családban nálunk is szokás a virág ajándékozása minden hölgynek. A kislányom is kap az 1. szülinapjától minden neves alkalomra. Nagyon örül neki, dédelgeti, óvja és gyönyörködik benne. :)
De szülinapi zsúron ritkaság. Ezért lehet aztán igazán különleges és emlékezetes. :)
Az én kislányom is kap virágot mindig a 2. szülinapjától kezdve. Már szinte várja! ;-) Nagyon örül neki mindig! Csak arra kell figyelni, hogy rózsaszín csokor legyen mert az a kedvenc színe. Kis pici körcsokrot szokott csinálni a virágárus, nagyon jópofa. Persze kap mellé ajándékot is. :-)
Most nőnapra is kapott virágot mindenkitől, el is várja, pedig csak 4 éves. :-)
Szerintem a szülőknek nem szükséges vinni semmit, elég a süti.
Erre felé a szülőnek nem szoktak vinni semmit.
A virág a kislánynak, szerintem szuper ötlet. Az én lányom egyszer kapott egy kisfiútól a zsúrján, és az összes ajándék közül ez volt a kedvenc. Mert erre nem számított, és nagylánynak érezte tőle magát.
Jó szórakozást kívánok!
A szomszédkislányról van szó, nagyon jóban vagyunk, a gyerekek is szeretik egymást.Sütni is fogok a bulira, ahogy jó szomszédhoz illik:)
És az ajándékok is megvannak már, csak arra gondoltam hogy szép gesztus lenne ha kapna 5 szál virágból egy kis csokrot.
Az egyik kolleganőm azt mondta, hogy az anyukának is illik vinni egy szálat, hiszen ő szülte meg. De akkor már azt gondolom hogy apukának is illene valami szimbolikusat vinni hogy ne maradjon ki:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen nyelven szóljunk a gyermekhez, ha a szülőknek más-más az anyanyelvük?
- Enyhén elrontott szülinapi tortát tálaltál már? Szóltak? Ették?
- Kötelező a szülőknek és gyerekeknek az óvoda bejáratnál egyszerhasználatos papucsot felhúzni
- 9 éves kisfiúnak szabadtéren tartandó szülinapi bulijára játék, verseny ötleteket keresek
- 6 éves kisfiú szülinapi bulijára milyen játékötleteitek vannak?
- Óvodás kisfiamnak első szülinapi bulijára....ötletek?!