4D ultrahang Szegeden (beszélgetés)
Szia !
Hány darab képet kaptatok ?
Mert a mostani akció szerint csak 1db képet ad, ezért az összegért.
Illetve én még azt is hallottam,hogy nem vmi jó minőségűek a felvételek !
Szia !
Bár már biztos nem aktuális ,de mi voltunk 1,5 éve a Bérkert utcai klinikán. Nagyon kedves, szimpatikus Dr. Sikovanyecz János.
Mi a 26. héten voltunk, nekem megcsinálta újra a már 20 hetes genetikai vizsgálatot, készített CD és DVD felvételt, illetve kaptunk képket is, 7db fekete fehér és 4 db színeset is !
Akkor ez 16 ezer Ft-ba került. Lehet egészségpénztári kártyával is fizetni.
Most is aktuális lenne , bár még nem hívtam fel őket !
Voltunk Hepinetben ,dr Surányi Andreánál.
Nagyon kedves,alapos volt.Mindent magyarázott.
Teljeskörű uht kértünk,Genetikai lelettel:dvd,cd,fotó,lelet:11900FT Tiszta szép felvételek.
Ajánlani tudom.
Hepinet 12.000,-
dr. Surànyi Andrea
Sziasztok!
Mostanában volt valaki 4D-s Uh-n szegeden? Hová érdemes menni és mennyibe kerül egy ilyen vizsgálat?
szia
én pénteken voltam 4d a bérkerten velem rendes volt az ottani doki
nemtom milyen lesz a klinikai mert oda is kell mennem még
Sziasztok!
Nemrég voltam genetikain a klinikán, de nem nevesíteném meg a dokit. Nem volt vmi kedves és 5 perc alatt lezavarta, majd jól rámijesztett. Később a dokim megnyugtatott. Én nem szegeden csináltatom a 4Dt
Szia ! Nekem ő az orvosom, nála szültem áprilisban.
Én csak ajánlani tudom.
megtudjátok mondani a sikonyaveczhez a bérkertbe lehet menni 17 hetesen is 4dzni
nagyon rég voltam már uh-n 12héten
és a telcsit ő veszi fel v. asszisztense??? s mikor hivható?
köszike
Köszönöm a választ!!!
És továbbra is várok pozitív és negatív véleményeket is!!!
Köszi
Nyilván nem mindenkinek sikerült egyformán, amiket én láttam szép, tiszta képek voltak.
Te hol csináltattad?
Jelenleg 2 helyen van!Csak maszatok látszanak mindkét helyen!Ráadásul többet fizettem értük mint a másik helyen a normális szép éles képekért!
Fél órát vizsgálnak a szegedibe kapsz X darab képet ha pluszban kifizeted!
Mi felmentünk Pestre 1 órát vizsgáltak amíg nem látszódott szépen minden,az egészről kaptunk ugyanennyi idő dvdt,+vagy 70-80 db kép cd re írva!12,000 ért!
Nekem is volt egy barátnőm aki meg volt a szegedivel elégedve én azzal se voltam,de hisz mki más minőséget vár el!
A naplómban amúgy vannak képek a pestiről össze se lehet hasonlítani azokkal a képekkel amiket szegeden csinálnak.Szerintem.Persze,mkinek egyéni joga eldönteni mi tetszik neki meg mi nem.
Én nem sok jót!:( De ez az én tapasztalatom ismerek több kedvesebb és önzetlenebb orvost is!De sokan rá esküsznek!
Szegeden a 4D viszont szégyen gyalázat!
KI mit tud Dr. Keresztúri Attiláról Szegeden.
A válaszokat előre is köszi!
Tegnap meg volt a 4D vizsgálat!
Fantasztikus élmény volt!A doki nekem nagyon szimpatikus!A klinika is barátságos!
Egészséges kislányt várunk!Nagy az örömünk!:)
Pinksugar!És azt nem tudod véletlenül,hogy hányan jöhetnek be velem?
Mert olvastam,hogy van ahol csak 1embert engednek be!
De velünk jönne anyukám is!
További ajánlott fórumok:
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4D ultrahang, babamozi Szegeden
- Csabán, Gyulán, Szegeden 4D ultrahangra hova érdemes menni?
- Keresek Szegeden olyan nőgyógyászt, akinek van magánrendelője és végez mell ultrahangot. Tud valaki ajánlani?
- Melyik a legolcsóbb 4D ultrahang Szegeden?
- Tudna nekem valaki segíteni hogy Szegeden hol és mennyiért csinálnak 4D-s ultrahangot?