40 kg-os fogyásnál visszahúzódik a bőr (27 évesen)? (tudásbázis)
Sziasztok! Én 17 éves vagyok és 50kg-ot fogytam le úgy hogy minden nap sportoltam/sportolok mellette (napi 1-másfél óra futás, - nyáron + napi 40-50km biciklizés és még emellett este futás és még itthon is tornáztam/tornázok). És a karomon (hónalj tájon), meg a lábamon (inkább belső combon) ereszkedett meg a bőröm, de itt látványosan szebb mint volt és annyira nem is vészes. De a hasam az valami borzasztó... megvan ereszkedve elég rendesen és még csíkos is... kb mint egy fonnyadt alma vagy nem is tudom mihez hasonlítani...Szóval lényeg h ha tudtok valami jó "praktikát" vagy ötletet h mit csináljak h a hasam visszahúzódjon légyszi segítsetek. Tisztában vagyok vele h a csíkokon nem lehet segíteni max műtéttel, ami kivan zárva... meg azt is tudom h soha nem lesz olyan a hasam mint egy "normális" embernek, de javítani még tudnék rajta elméletileg.. és tényleg mindennap sportolok meg minden, de egyszerűen nem látok változást...szóval a hasam az teljesen kiborít...:/
Előre is köszi a válaszokat!
Ja és még annyit h 2010 januárba kezdtem a fogyást és kb 2010 október/ november táján értem el a jelenlegi súlyomat amit tartok,és ugyanúgy minden nap sportolok. (115kg voltam, most 64-65 kg vagyok)
szerintem nem, 40 kiló az sok.
Ügyes vagy, csak gratulálni tudok a fogyáshoz.
Sziasztok!Én egy 21 éves fiu vagyok és én is lefogytam 40kg-ot de már vagy féléve biztos és még mindig lóg a hasam!Ugyan ezt szeretném kérdezni,hogy visszafog-e huzodni a hasamon a bör vagy pedig nem mert már megfordult a fejemben a mütét is!Tehetetlen vagyok és nagyon zavar!
Válaszukat elöre is köszönöm!
Egyetértek az előttem szólóval teljesen egyén függő.
A szülés után csak 10 kiló maradt rajtam, ami már a múlté de a hasam nem lett tökéletes.De nem adom fel! Tornázok rá,minden nap 20 percet ami csak has.Nem fog visszahúzódni ezzel tisztában vagyok,hiszen megrepedezett a kötőszövetem,de viszont kockásodik a hasam,és valahogy átrendeződik ez által az egész.Feszesnek tűnik egyrészes fürdőruciban meg egyáltalán nem feltünő.
Viszont az integető izmon a bőr teljesen eltűnt.Erre is vannak formáló,tricepsz gyakorlatok.
Szerintem keress speciális alakformáló tornákat és alkalmazd a kritikus területeken,sokat javíthatnak rajtuk.
hát az attól is függ mennyire lettél striás, ha igen vagyis megrepedtek a kötőszövetek,akkor nem fog tudni sajnos...
valamennyire biztos, de teljesen sosem... :(
További ajánlott fórumok:
- Egy visszahúzódó szürke lány vagyok és mégis a kicsit művi nők a példaképeim. Lehet belőlem olyan?
- Miért közösítik ki a gyerekek a visszahúzódóbb társaikat?
- Randiztam egy leányzóval, de utána nagyon inaktív, visszahúzódó lett, szerintetek meddig van értelme még próbálkozni?
- Szülés után mikorra megy le a has? Mit lehet csinálni, hogy hamarabb visszahúzódjon?
- Tényleg igaz a fogyásnál, hogy 70% az étkezés, 30% a mozgás?
- Hathatós gyógyszer vagy módszer visszahúzódó fogínyre? (Akinek van tapasztalata, segítsen...!)