4.-ik emeleti lakásomban egér van. Tud valaki jó tippet az elfogására? (tudásbázis)
Pár éve nálunk is éldegélt egy egér-a Cirmos hozta haza.Lerakta a bejárati ajtó elé,az egérke pedig beköltözött.3-4 hónapig élt nálunk,mert nem volt hajlandó egyetlen egércsapdába sem bemenni!
Pedig csinált kárt bőven!Mégsem akartam,hogy meghaljon:-( Volt ragasztós,volt olyan,amibe bele kellett volna pottyannia,hogy el tudjam engedni,de csak a finomságot lopta el mindenhonnan!Mig egyik reggel a kenyértartóban találtam rá,hogy jó étvággyal eszegeti a kalácsot.Gyors mozdulattal rácsuktam a tetőt-és kiengedtem az udvar végébe.Azóta is él,ha nem találkozott "igazi "csapós egércsapdával,vagy egy éhes macskával:-)
Ja, szegény. Egészen addig, amíg szét nem rágja a méregdrága ruhádat! Utána már másképp gondolja az ember!:S
Kint semmi bajom velük, de ha bejönnek, aláírták a halálos ítéletüket!
Erről a ragasztóról még nem hallottam, de biztos jó.
Annak idején, a nagyim házában az volt a hatásos, hogy fél dióval feltámasztottunk egy virágcserepet. A cin alámegy a dióért, az megmoccan és máris megvan őkelme.
Utána lapátot dugtunk a cserép alá, úgy vittük ki.
Csak már a likvidálásra nem emlékszem. Talán macska? Úgyhogy ez csak kertes házban működik.
Vagy kérjetek kölcsön egy cicát.
Egérfogóval. egy kis füstölt sajtra tuti rámegy a cini!
Nekem van elektromos egérriasztóm, mert a szomszédban hemzsegnek az egerek és nagyon hatásos nálam nincs egér!
Bocsi, de vicces, hogy a "programajánlat, utazás" rovatba lett megjelenítve a tpoicod :-)
Nekem a kamrában volt egér. Hiába raktam be egérfogót, nem ment bele. Úgy tudtam csak elfogni, hogy kipakoltam minden ehetőt, és "ragacsos egérfogót" helyeztem ki. Elég radikális megoldás, de csak el kell fogni!!
További ajánlott fórumok:
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Halálom után, ha nincs közeli rokonom, ki juthat be a lakásomba?
- Mit csinálhatok a lakásomban?
- Miért nem működik a távhős fűtés a lakásomban?
- Hogyan lehet testvéremet ideiglenes lakcímről kijelenteni? Az én lakásomban van és ügyei miatt keresik, persze ő nincs is itthon?
- A megvásárolt lakásomban feltöltős villanyóra van, ezt simán átírják a nevemre, mint a nem feltöltőst?