3 napja késik - Lehet terhesség? (tudásbázis)
Igen . :)
Minden rendben volt a terhesség alatt . :)
Köszönöm! :)
Ezek szerint a következő hónapba 😊 minden rendbe volt a terhesség alatt?? Gratulálok a kislanyodhoz! 😊
Sziasztok! Sikerült a baba ! :) Köszönöm szépen a bíztató szavakat. :)
Május 15- én megszületett kislányom . Bejke. :)
Köszönöm! Nehéz...Meglátok egy babát,depresszióba esek és napokig sírok . 2-3 napig ez van ,jobban leszek és ez megint kezdődik elölről:( Nuffy remélem sikerült :)
Ne légy az! Mosolyogj az életre és az vissza mosolyog Rád!
Ne keseredj el. :) Mi is most próbàlkozunk, múlt hónapban megjött, igaz lecsúsztunk az ovuról. Majd 25.-én kell megjönnie,de reménykedem hogy nem fog. :) Fel a fejjel! 😊
Köszönöm szépen a válaszodat ,de azóta depressziós vagyok.
Nincs okod keseregni, következő hónapban sikerül. Ciklus közepén a legnagyobb a terhebeesés esélye.
Hajrá!
Persze hogy sikerülni fog! Jól sejtem az első próba volt?
Próbálok pozitívan hozzáállni.
Nagyon szomorú lettem ,de remélem sikerülni fog.
Igen várható volt. Ne keseregj, legyetek együtt minnél többet a pároddal és jönni fog a baba is. Nekem az is segített, hogy visszavettem a stresszes munkatempóból.
Köszönöm a válaszokat ! :) Ma reggel pisilés után kevés nyálkás piros valami jött ki a hüvelyemből. Azóta pisi után kevés vérzés. Nem csináltam tesztet.
Szia, van vmi változás? Tesztet csináltál?
DE!! Remeljuk nem fordult ilyen elö.es inkabb csak kesik,es ez a honap nem sikerült.nem kell elkeseredni,fiatal vagy,gyorsan sikerülni fog!! Ha kicsit turboznad a szervezeted,kezdj el szedni Femibion terhesvitamint,a 0-sat.az kicsit több olyan vitamint juttat a szervezetedbe,ami a terhesseghez szüksėges.
Egyebkent a barnas,veres volt nalam mensi elött jelentkezik.ha pontosak a ciklusaid,akkor szamold ki,hogy mindig fel idöbe-ės annak tàjėkàn-legyetek együtt.sok sikert!! 😊
(Kicsit olvass utana a teherbeesesnek) 😊😊
Megindult terhesseg,ami idö elött-mielött kimutathato lett volna-megszakadt.. 😊
Ne haragudj a tudatlanságomért,de mit jelent , hogy kémia terhesség?
Bmi lehet, lehet csak késett a mensid vmi miatt, az is lehet, hogy kémia terhességed volt, de az is h terhes vagy, akkor is előfordul vérzés. Ha nagyon görcsölsz/vérzel azonnal menj orvoshoz.
Ma délután a bugyimon vér csepp volt. Mitől lehet? Miért van? Normális? Kicsit félek.
Innen a messzi távolból, a leírásod alapján - lehetsz.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Szia, lehetsz terhes. Vegyél másik tesztet és próbáld újra kétnaponta. 6 hetet ajánlanak az uh időpontra, mert addigra szívhang is szokott lenni.
Lehetsz, pár nap múlva ismételd meg, ha nem jön meg.