2.5 éves kisfiam csőrös üvegén lecseréltem a csőrt mert már szakadásig nyuzta de most nem hajlandó semmiből inni csak kanállal, mit tegyek? (tudásbázis)
ó,szegény!az mit jelent,h nem enged semmit a szájához???akkor a szívószál se???de a sportkupakos flakon esetleg jó lehet,mert annak hasonló a feelingje mint a csőrös pohárnak nem???
és ez a kanállal ivás hogy jött neki???magától??bár inkább így igyon,mint sehogy...:(
majd írj,h ha vmi bevállik!szorítok!:):)
szia!2.5évesen már nem is kell a csőrös pohár...:D
rendesen pohárból nem tud inni????vagy próbáld meg szívószállal,azt nagyon szeretik,vagy nálunk nagyon bevállt a sportkupakos.Ilyen van Jana babavízben,vagy a Kubu Play,esetleg ha más nem,akkor Powerade sportitalos kupa.Sok sikert!
Kanállal?
hát vannak érdekes bogaraik a kicsiknek :-))
ha igazán szomjas lesz, biztos megszokja majd a poharat, én hagynám, hadd kanalazzon egyedül (amíg csak vizet kanalazgat)
További ajánlott fórumok:
- Ha lakást bérelek, van jogom lecseréltetni a zárat, hogy a tulaj esetleg ne kutakodjon amikor nem vagyok otthon?!
- Érdemes lecseréltetni 5 év után a spirált?
- Egy műanyag ablak mennyit javít a fűtési költségeken? A mostani ablakok már vagy 20 évesek, fából készültek. Most akarjuk lecseréltetni
- Már nem a gyerekem a háttérképem a telefonon. Lecseréltem a...
- A vízórákat hány évente kell lecseréltetni egy társasházi lakásban?
- Valaki ért már el azzal fogyást, pozitív változást, hogy a fehér kenyeret/tésztát lecserélte teljes kiőrlésűre és hasonló lépésekkel?