2016-ra babát várók! (beszélgetés)
Szuper, gratulálok nektek!:)
Nehezen sikerült, de végre terhes vagyok!
Barárnőm ötletére létrehoztunk egy klubot. Keressétek meg s ha van kedvetek csatlakozzatok is!
Sziasztok! Volt valaki próbaidő alatt táppénzen? Lehetséges ez egyáltalán anélkül, hogy kirúgnának?
Koszonom, mar alig varom az elso ultrahangot. Mi angliaban elunk es itt 12. heten csinaljak az elso ultrahangot. Addig nem foglalkoznak veled :(
Gratula ;) nekem is 13 eves a lanyom :)
Szia :)
Nekem egy 13és egy 7éves lánykám van....szeptemberre várjuk a3.babát.:)
Gratulálok ês jó egêszséget nektek :)
Sziasztok. Látom, a babakocsi volt a téma. Mi a Lorellit nézzük, az új 2016-os modelleket. Van velük valami tapasztalat?
(Babám még nincs, de már gyúrunk rá:))
Sziasztok, latom annyira nem aktiv a csoport. 6 hetes terhes vagyok a masodik babaval. Az elso 2012-ben szuletett :)
Anno megvettem.egy csomo konyvet a lanyom.szuletese elott es azokbol tanultam, ill keszultem fel. Internet elott is volt elet :) biztos vagyok benne h 100%-ban felelos a net az anyukak aggodasaiert. Arrol nem is beszelve h olyan szintu butasag es tudatlansag terjeng az anyukak kozott h az felelmetes. Egymast paraztatjak.
Meg a korral jár, illetve a tapasztalattal is, szerintem. :))) Én mondjuk az internetnél több pozitívumot látok, mert nem tudtam egy csomó mindent pl a női ciklusról annó, amiket most már tudok.:))) És még sorolhatnám, sokat lehet tanulni.:)
Sztem én is többet aggódok most. :) Ez a hülye internet az oka. Anno még nem volt.
A terhességet, pedig végig hánytam az első fiammal, mégis valahogy lazábban tudtam venni, a fene tudja. Így érzem.:))))
En 19 voltam :)
Melyik reszet iteled nehezebbnek?:)
Ebben viszont hasonlítunk szintén.:)) Csak nekem már itt a pici lassan egy évesem. Én is fiatalon szültem az elsőt, már a mai korhoz képest a 20,5 év ugye fiatalnak számít, valamikor régen meg már ez volt az idős..:D
Nekem így alakult, előbb szerettem volna a többi gyermeket is..egyébként én nehezebbnek ítélem ez alapján. Te hogy vagy ezzel?:)
Nalam nem:) csak kicsit sokat vartunk a masodikkal:) fiatalon szultem, utana elkezdtem dolgozni, sulikba jartam. Most ugy vagyok, mint a velem egykoruak, akik az elsoz szulik, csak nekem mar van egy nagy lanyom. De az elmult 9 ev hajtas utan mar nagyon varom h itthon lehessek :)
Csak azèrt mert sejtettem h erről van szó;)
És ezért te is?:)))) Nekem nem, nálam valóban az az ok.
Igen, ő inkább már kamasz.:) lány :) Neked egy kapcsolatból vannak? :) A nagy korkülönbség miatt sokan megkérdezik tőlem. :P :D
Akkor ő már nem is olyan kiskamasz:) Fiú vagy lány? Nekem két fiam van.
:)
Nekem is kiskamaszom van.:) A tiéd hány éves? :)
Nekem Britax B-Smart3-am van és nagyon szeretem, 3 az 1-ben és nem kell hozzá átalakító, csak rá kell csatolni. Futáshoz is idális, kipróbálva.:)
Sziasztok! Megmondom őszintén, nem tudom, hogy beköszöntem -e már..:) Július 11-re várom harmadik babámat, van már egy kiskamaszom és egy mindjárt egy évesem. Mindkettő kisfiú. :)
Attól függ, honnan rendeled. Meg,hogy kérsz-e hozzá autós hordozót (nagyon jó egyébként,mert külön rá lehet csatolni a babakocsira is. Ha mindent kérsz hozzá akkor a kunert kb 5-10 ezer Ft-tal drágább. (De kunertből többféle van így meg kell nézni melyiket rendeled, van amelyik 30-40 ezerrel is drágább)
Nagyon semmi... Talán a kunert valamivel könnyebb súlyra, és én úgy vettem észre, hogy a rugózása is jobb (de ez sem mérvadó különbség) :)
Meg hát a kunertnek több a színválasztéka.
Március 8-ra, de én sem hiszem, hogy addig húzza bent :D
Aztán tényleg kitudja :)
25+1 vagyok most.
További ajánlott fórumok: