1 napig tartó menszesz. Normális ez? (beszélgetés)
ja,hogy neked ennyi a havi menzid?Én úgy értettem,hogy azon kívül hóközben volt 1 napos.
Én örülnék,ha kis mennyiségű lenne:D
D Kérdezd ezt meg orvostól,de lehet,hogy simán csak szerencsés vagy.Bár ugye ez attól függ,mekkora helyen tapad a nyálkahártya ami leválik.
Szerintem említsd meg a nőgyógyászodnak.Mindig ilyen volt?
Az a kérdés, hogy szedsz-e fogamzásgátlót és ha igen mióta?
Ha régóta szedsz akkor állítólag normális, ha csak ennyi....mert elvileg kevesebb lesz tőle a cucc ami leválik a méhfalról.
Ha nem szedsz akkor gázos...szerintem.
Attól függ mikor van ez,és milyen mennyiségű a vérzés.Ha peteéréskor,és kis mennyiségű,akkor teljesen normális,középidős vérzésnek hívják.
Nem sokaknál gyakori,de előfordul.
Ha nagyobb mennyiségű,akkor más oka van,fordulj orvoshoz.
Nálam is elő szokott fordulni.
A doki szerint normális, előfordul :D
További ajánlott fórumok:
- Volt aki a szülés után nem maradt bent a szokásos 4-5 napig tartó időre?
- 7napig tartó lébőjt kúrától mennyit lehet fogyni? (persze mellette 1,5 óra sport is van)
- 1 napig tartó enyhe vérzés a ciklus 20. napján... Lehet ez a beágyazódás jele?
- 3-4 nappal előbb jött meg a menstruációm és csak két napig tartott. Lehet, hogy babát várok?
- Eddig a menszeszem kb 7 napig tartott. Most késett kb. 11 napot, már a 6. napnál tartok és mindig elég sok van. Volt már így valaki?
- Az normális, ha 9-10 év 6-7 napig tartó szabályos menstruációs ciklusok után, a "nehéz napok" száma 3-4-re rövidül, de ugyanúgy szabályos?