Zenék, amiket elsőként hallottál gyerekkorodban... (beszélgetés)
A FI "emlékszik" rá? Kiváncsi lennék az igazságra.
boci,boci tarka,én próbáltam a tanítónő zongoráján.
ki emlekszik ra?regen volt ez mar!
[link]
Erre nagyon emlékszem... Sokat szólt a rádióban. 98'-as zene
Emilia - Big Big World
Legalább emlékszel! Ez is nagy dolog!
Én sok mindenre emlékszem, szerencsére. Én nyitottam a topikot! :P :))
Ez annyira jellegzetes! :))
:) Most megint végig hallgattam :D
Négy éves körül voltam,Anyukám a rádiót hallgatta és ez a szám szólt.
[link]
Mamy Blue
Nem gyerekkoromban , de egy ismeretterjesztő valami kísérőzenéjeként hallottam egy csodálatos számot , 1-2 év múlva Illényi Katica előadásában hallottam a : Liebesleid-et / Fritz Kreisler a szerzője :) annak a zeneszerzőnek nem ez az egyetlen csodálatos műve :)
a Cornevillei harangok : harangdalát még gyerekkoromban hallottam , gyönyörű Nemes Ágnestől fent van a neten , de nemrég megnéztem az egész operettet és van benne még néhány csodálatos dal :)
a Tell Vilmos címmel volt egy film , régen :) v 50 éve láttam , annak a filmzenéje volt Rossini Tell Vilmosának a nyitánya , akkor nem tudtam kié a zene ? de naggggyon tetszett :)
...régen hallottam ezt a gyönyörűséget gyerekkoromban , de sose tudtam a címét : Elizabethan serenade , aztán , mióta rátaláltam rengeteget hallgatom , akkor valószínűleg nem Mantovani feldolgozás-előadás lehetett , de naggyon- nagggyon tetszik :) csodálatosan szép :)
Nagy kedvencünk...volt, még élt Cipő...
Ilyet én is szoktam,főleg ha egyedül vagyok itthon :D A Goombay zenekar 10 éves korom óta a kedvencem.
A Republic sem rossz :)
Egyet értek veled ! Én is ugyan ugy halgattom a régi zenéket s szerettem is !
Kiváló😆 szoktam nosztalgiázni ! Olyankor bekapcsolom az erősitőtt rákőttöm a telefont s kikeressem a kedvenceimet s szól is már hangerőn !
Nagyon jók. Mai napig nagy kedvenceim.
Igen ! Hallgatam ! Jó zenék !
Goombay Dance Band,Saragossa Band,Bad Boys Blue Albano&Romina Power ezeket hallgatta valaki?
Icipici csiribiri sárga színű kis bikini, egyszerűen a fejembe száll... sálálálá...
Zoltán Erika , Robi D , Karthago , Bonni M , Flord, Piramis , Omega,Vén Motorok , LGT, Bikinni , Szandi , Modern Tolking , stb ! Én ezzeken a régi de jó zenékent nöttem fel !
Pap Ritát mindig úgy hívtam, hogy paprika.:D
Pici koromban mindig kihiztiztem a Pap Rita kazettákat. Mese dalos kazikat is hallgattam meg a 100folk zenekart is. De mivel vannak idősebb test véreim az akkori slágerek is a repertoáron volak :)
3 évesen, elég agybetegnek tartottam:
Scatman John - pi pa pa para po (Original)
[link]
További ajánlott fórumok: