Vélemények a MAGNETER vagy másnéven a mágneses rezonanciás kezelésről? (tudásbázis)
szia, engem érdekel :)
azt én is hallottam, hogy mozgásszervi panaszoknál hatásos a kezelés.
én psoriasist kezelek vele, valamennyire javult, aztán pár hétig megfeledkezdtem a dologról, most újra kezdtem és megint látom a javulást. mondjuk, ennél a betegségnél vannak spontán javulási időszakok is, ha tünetmentes leszek, azzal bizonyít a szerkezet. de tény és való, hogy amikor kihagytam a kezelést, két hét után kicsit rosszabbodott, újrakezdtem és már egy kezelés után láttam a javulást, ami véletlen egybeesésnek azért kicsit furcsa lenne.
még allergiakezelést szeretném kipróbálni valakin, na, ha ő tünetmentes lesz az idén, akkor végleg elkezdek hinni a magneterben :)
Szevasztok!
Már ha egyáltalán valakit még érdekel ez a témakör?
Lassan egy hónap telt el a tesztelés nálam nagyon jól sikerült. A reumatikus fájdalmakat nálam is és a barátaimnál is (azoknál is, akik nem akartak benne hinni) néhány kezelés már érezhető hatást fejtett ki. Nekem a befagyott vállam még egy kicsit fáj, de rendesen tudom használni, és hozzáteszem egy db. fájdalomcsillapító nélkül. A többi területen azt gondolom több idő kell (pl.:magas vérnyomás) hisz ott nincs fájdalom amit éreznék ha múlna.
Sziasztok!
Én nem ismerem a MAGNETERT. Gyakorló természetgyógyászoktól állandóan azt hallom, hogy az általuk használt kezelések (energetikai kezelés, gyógyteák, krémek ... ) csak lassan fejtik ki hatásukat. "Egy betegség teljes gyógyulásához körülbelül annyi idő szükséges mint a kialakulásához." Persze ehhez kellünk mi magunk is, meg a legtöbb esetben életmódváltás ( főleg étkezési szokások) is szükségeltetik.
Szevasztok!
Én is most tesztelem. Nekem "befagyott" a vállam, gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem tudtam csak vállmagasságig emelni a kezem, ezenkívül a könyököm el volt törve, már ez is fájt, a kettő kapcsolatát nem tudom, de tény, hogy az első kezelés után a könyökfájásom teljesen megszűnt, a vállamnak most már 3 kezelést adtam, nem mondom, hogy tökéletes, de sokat javult. Nagyon szeretném, ha ténylegesen, hosszú távon is javítana rajtam, e kezdeteket jónak látom