Vékonyabban miért kívánom jobban a szexet? (beszélgetés)
Ducin is élveztem, viszont mostanában, egyre többször akarom...
"Sőt most vagy igazán rendben"
Köszi, ebben igazad van :)
Jstefan nagyon jól írta. A felesleg eltűnésével izgatóbb lett a szex. Illetve jobban tudsz mozogni is. Most már olyan dolgokat is tudsz csinálni amire eddig nem is gondoltál. Valószínűleg csinosabb is lettél ezért a párod is jobban kíván és szeretne a kedvedben járni. Illetve neked is nagyobb lett az önbizalmad és kivagy békülve a testeddel. Szerintem ez minden emberre hasonlóan hat. Semmi baj nincs veled. Sőt most vagy igazán rendben.
A 45 kg fogyás miatt a nagyajkaid,és a csiklód körül eltűnt a 10cm vastag zsírpárna ami a szexet korlátozta. Most hatékonyabb az aktus mert a párod jobban megtudja dolgozni a jobban kiálló teljes szeméremtestedet ezáltal többszörös élvezetet tudsz átélni,sokkal több pózt tudsz kipróbálni.Függővé válhatsz ami nagyon jó dolog! Csináljátok éjjel, nappal ,és izgalmas helyeken,a szex a legcsodálatosabb érzés ami létezik!!!
Sokan vagyunk, akik sikeresen lefogytunk ès eletmodot váltottunk,,spec. Èn se csináltam semmi extrát, semmi titok nem volt benne, vagy csoda. :) a saját magad èrdekeben igenis legyèl buszke magadra es kurtold nyugodtan világgá a sikereidet. ;) èn nagyon szeretek ilyen sikertorteneteket olvasni. :) ezek igazi csodálnivalo dolgok:)))
Igazad van, ha bátorságot veszek magamon kirakom :)
Bár semmi extrát nem csináltam...
Pedig kirakhatnád. Lehetne jó ötleteket meríteni belőle.
Dokumentáltam, de nem raktam ki sehová mert úgy gondoltam úgysem sok mindenkit érdekelne.
Annak is szerepe lehet benne, ha kevesebbet eszik az ember. Mert a szexuális vágyat - és a szeretethiányt is! - remekül el lehet fojtani kajával. Aki fogyózik, kevesebbet eszik és jobban figyel a testére, a szexualitását jobban meg tudja élni. Vacsi helyett szexet! :D
Sztem örülni neki ;)
Fogyásodról hol lehet olvasni? Nem dokumentáltad?
Látom ezzel mások is így vannak, akkor nem vagyok egyedül.
Még jó, hogy bírja völegényem a "strapát"... xD
Ó ezvelem is így van mióta megszabadultam 15 kilótól!:) Szerintem ebben nagy a szerepe annak, hogy nyilván kicsit jobban szereted magadés megbékéltél a kűlsőddel és ilyenkor igenis igényeljük a törődést!;)
Ezzel én is így voltam,mikor lefogytam!! :D
XD meglesz köszi :)
Nem fogok visszahízni, eleget szenvedtem már a súlyommal.
Na. Akkor ezt megfejtettük. Ne hízz vissza és szexelj jókat. Ámen.
Így van! :)
Sokkal szexibbnek érzed magad,mint azelőtt! felturbózódott az önbizalmad! :)
20 leszek.
Egyébként tényleg ha nem is megszerettem magam, de jobban érzem magam a bőrömben. :)
Mert kívánatosabbnak érzed magad.
Hajrá! :)
Megszeretted magad. Ennyi:-)
Hány éves vagy?
Szerintem azért van, mert jobban érzed magad a bőrödben.
Amióta leadtam 45 kg-ot jobban kívánom a szexet.
Ha lehetne percenként letámadnám a vőlegényem....
Az esküvő után saját lakásba költözünk, és a tudat hogy a saját házamban annyit szexelek amennyit akarok, csak mégjobban beindít....
Mostanában az izgalmasabb helyek is jobban érdekelnek....
A súlycsökkenés libidónövekedéssel jár?
Vagy velem nem normális valami?
További ajánlott fórumok: