Van valakinek T-home-os digitális elosztója? Laptopot szeretnék csatlakoztatni routerrel (tudásbázis)
tulképp holnap sétálgass körbe az udvarban a laptoppal, és figyeld azt a kis sávos-oszlopos izét, hogy milyen erős a jel, abból látod, hogy hogy megy a dolog.
(mármint a sávos-oszlopos izéke az akkor jön elő, ha megcsinálod azt a jobbgomb-vezetéknélküli hálózatok megjelenítése dolgot, akkor a neve mellett látod ezt a jelerősséges történetet is.)
Értem. Köszönöm szépen a segítségedet!!!!:) Örök hálám!
Megyek mert reggel suli. Jó éjt!!!:)
nagyon helyes, és tűzfalat is tessék, és mindkettőt kell frissíteni.
a routerban sem árt, ha be van kapcsolva a tűzfal (firewall), az nagyon sokat segít.
na itt ne netezenn csak senki:)) Ez az én felség területem:))))))
Na jóóó, csak vicc volt:)
Egyébként milyen távolságban hat ez az izé?
nalátod. :]
csak a jelszót ne felejtsd el, mert pl ha jön vendég laptoppal, az biztos majd kéri, hogy hadd netezzen ő is, és akkor az ő gépén is be kell írni. vagy ha jön újabb eszköz a gépparkba :)
akkor kattints arra, hogy kék legyen az a sor, amiben a látható kapcsolat van, és a bal alsó sarokban van egy Kapcsolódás gomb elvileg, ha arra rányomsz, akkor bekéri azt a jelszót elvileg, amit az előbb a routerben megadtál, azzal meg kell etetni őkelmét.
utána sikeres esetben feljön a kis buborék a jobb alsó sarokban, hogy "Csatlakoztatva".
Save settings, igen
ha elmentette, ellenőrizd, hogy a Wireless maga az enable-e, és ha igen, akkor nem kell itt már semmit csinálni, elő a laptop.
ha a wireless enable, akkor a laptop elővesz.
a laptopon a jobb alsó sarokban a sok kis ikon közül az kellene, ami egy ilyen kis számítógépszerű ilyen kis wifi jellel mellette. azon jobbgomb, és valami ilyesmi, hogy "elérhető vezeték nélküli hálózatok megjelenítése" menü.
ja bocsánat és a "Pre Shared Key Type" az
"Passphrase" legyen.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Hogyan tudnám a digitális zongorát hangkártyához csatlakoztatni?