Van olyan akinek tökéletes a házassága/párkapcsolata? (beszélgetős fórum)
saját szempontjaim szerint tökéletes. hol sírunk hol nevetünk, minden bennevan, amire vágytam.
kívülről nézve meg, kit érdekel ki sezrint miylen ha nekünk így jó? :)
Itt csak olyanok vannak-általában.
:)
a mi hazassagunk szamunkra tökeletes. egymassal egymasert tüzön-vizen at 15 boldog eve.
ugyanazokon az alapokon allunk, egymast mindig tamogatjuk, nagyon sok dolgon atmentünk mar, mindig együtt oldottunk meg mindent. mi eggye nöttünk es nagyon elegedettek vagyunk igy.
mar sokat probaltak közenk allni vagy az eletformankat kritizalni.
senkinek sem sikerült. 'ketten a vilag ellen' , de ketten a vilagert!!
Hogy a kérdésre is válaszoljak.Tökéletes házasság nincs,úgy ahogy tökéletes ember sincs...
De milyen unalmas is lenne,ha minden mindig jó és szép volna:))
Szerintem aki azt hiszi, hogy minden tökéletes a házasságában, az fog a legnagyobbat koppani, ha kiderül, hogy mégsem...
Én sose gondoltam, mert messze nem volt az...Most már fényévekkel jobb, de olyan, hogy tökéletes, nincs!!!
Ha dícsérsz,nem haragszom:))
Örülök ha segíthettem!
Haaaat, en ezt a "boldogga tevest" nem eroltetnem. Probaltam, sose jott be hosszu tavon.
Jobban jarsz, ha eloszor alaposan megismered magadat; letisztazod, hogy milyen tarsra vagysz, aztan eszreveszed :)
Persze a konyvet olvasd el mindenkepp, jo, en is olvastam. Csak sztem nem arravalo, hogy egy halodo kapcsolat agoniajat probaljunk meg vele elnyujtani.
:)
A foruminditonak: ha az itt leirtak jelent(het)ik a tokeleteset, akkor JELEN :)
Látom kicsit leült a fórum.
De én azért várom továbbra is a hozzászólásokat.
Arra vagyok igazán még kíváncsi ,és azt gondolom mások is akik szeretnének békében ,szeretetben élni ,hogy aki igazán boldog a párjával miként érte ezt el.
Tegnap megérkezett egy nagyon jó , pároknak szóló könyv .Ha valaki igazán boldogtalan és nem tudja mit kéne tegyen ,hogy boldoggá tehessék a kapcsolatukat ajánlom nekik
Chapman : Egymásra hangolva című könyvét.
/én itt a hoxán találtam egy nagyon jó gondolkozású tag ajánlotta .Talán nem haragszik meg ,ha kiírom a nevét:Júliusi írt róla./
Szerintem a miénk MOST tökéletes, de voltak kevésbé jó éveink is a 12-ből.Azt hiszem a munka-hajtás (megélhetés)- távolság miatt elhanyagoltuk egymást kissé és ez egyikünket sem boldogitott,de ettől még kitartottunk és tanultunk belőle.
Most szerelem, féltés-óvás, boldogság és terv van amit meg kell valósítani... :)
mindenkinek mást jelent a tökléletes kapcsolat. számomra a tökéletes házasság azt jelenti hogy boldog vagyok a férjemmel, együtt nevetünk, együtt sírunk, és nem tudjuk egymás nélkül elképzelni az életünket.
pl eszembe sem jutna másik férfira nézni úgy mint férfi, max barát, mert férfiként csak a férjem létezik számomra.
voltak csendesebb nézeteltérések, de sosem emeltük fel még csak a hangunkat sem egymással szemben...volt félrékenység is mindkettőnk részéről, de megértettük, hogy nincs okunk rá.
nekünk a boldogságunk jelenti a tökéletes házasságot.
több mint 2 éve vagyunk együtt és pár nap múlva leszünk 9 hónapos házasok.
persze 26 évesen még nincs túl sok tapasztalatom, de gyüjtöm őket:)
További ajánlott fórumok:
- Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
- Létezik olyan, hogy tökéletes nő?
- Ti nem unjátok a tökéletes test kultuszt?
- Tényleg olyan sok házasság tökéletes? És csak én vagyok ilyen béna?
- Tudtok olyan számot/zenét, ami a tökéletes álombéli férfiről szól/vele kapcsolatos?
- Az önkormányzat jegyzőjének szeretnék kérvényt írni, ha interneten írom, küldöm az ugyanolyan tökéletes mint a postán küldött?