Van a szélcsengőknek valamilyen jelentésük? (tudásbázis)
Sziasztok!
Az én szélcsengőm az ablakra van felakasztva.Reggel szellőztetésnél,mindig megszólal,imádom,mert úgy érzem jól idul a hangjától a napom.
Viszont tegnap este,magától szólalt meg(a függöny meg se rezzent,tehát nem szél fuvallat mozdította meg)
Erre tudna valaki magyarázatot adni?!
Nagyon furi érzés volt.
Ami még összefügghet,a tél kezdetétől,sajnos nagyon sok halottunk lett,egészen múlt hétig!
A bambusznak mi a jelentése?
Megírnád nekem?
Köszi!
Nekem nemrégiben mondták, hogy nem lehet házon belül a szélcsengő, mert elviszi a szerencsét.A bejárati ajtótól is legalább 1-1,5m-re kell elhelyezni.
Én nem vagyok babonás, hogy igaz-e nem tudom, csak ezt hallottam.
tértisztitó hatásá van. a lakáson házon kivül az ajtó vagy ablak közelébe teszik, nem messzebb mint 3m-rel, ez a kinti teret a ház környékén található energiákat tisztitja. a lakáson belül a lakás középontja vagy ajtó ablak elé teszik ez is a tértisztitásra nagyon jó a lakásban.
A feng shui szerint az egyik legjobb tértisztitó a csengök melett
Nekem is van szélcsengőm, az Afrika múzeumból való. Sajnos nálunk elég huzatos az egész udvar, gyakran van nagyon nagy szél, ezért nem tettem a házon kívülre, mert félek, hogy baja lenne. (anyukámtól kaptam)
Ezért a nappaliban, a falikarra akasztottam fel. Jó helyen van ott? Ha kinyitom a bejárati ajtót, akkor a huzat megmozdíjta.
A bejárati ajtó felett belülről van felrakva, hogy haljam ha valaki nyitja az ajtót. Akkor most nincs jó helyen?
Az oviban vettem, adventi vásáron, az ovónénik készítették. Pici cserépből damilra fűzőtt fémcsővek. Szélcsengőnek minősül?
Az anyósom a hátsó ajtón szokott bejönni!!!
Egyik nap nagyon fújt a szél,és mivel nem tudtam aludni,egy hajgumit tettem rá.
Ott is felejtettem,hát erre beállított az anyós!!
( tegnapelőtt )
2 gyereknek most volt a szülinapja,de egy puszit sem adott nekik!Na gyorsan kiszabadítottam az "ördögűzőmet":))
(Biztos jó apósok ellen is :)
További ajánlott fórumok:
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Van valamilyen fóbiád, iszonyod, undorod?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Írjatok olyan dalokat, amelynek első sorában valamilyen szín van
- Van itt valaki, aki rendszeresen szed valamilyen Lenkei-vitamint?