Valaki látta a Gyilkosfaragást? A Steven Avery sztorit? (beszélgetés)
Volt pont, mikor ezt gondoltam, de aztán meginogtam.
Most újra téma, mert elkaptak valakit Németországban.
Szerintem a szülők túladagolták és eltűntették. A keresőkutya jelezte a hullaszagot a csomagtartóban. Soha nem fog kiderülni számunkra. Befolyásos emberek (orvosok)
Nagyon híres, befolyásos emberek a barátaik.
De kár, hogy csak most láttam, amit írtál.
Közben túlléptem a sztorin. Már meg is feledkeztem szegény emberről. Mi lehet vajon vele?
Én végig hittem neki. Persze voltak sztorik, amik rontották a róla kialakult képet, de végig úgy éreztem, ártatlan. És az első esetnél is, már rég kijöhetett volna, ha bevallja és mégsem tette. Ez is milyen rendszer már??? Ha bűnösnek vallja magát, akkor kijöhet? Ha meg nem ismeri el, akkor még ül tovább??? A bűn ugyanaz, miért változik meg az UTÓLAGOS bevallástól az időtartam?
Brendant is nagyon sajnálom. Szegény fiú... Remélhetőleg őt már hamarosan kiengedik, vagy még mindig nem?
Közben én megnéztem a Madeleine McCann eltűnéséről szóló dokut netflixen. Az is egy nagy homály. Furcsa az egész eset.
Nem sorozatgyilkosos. Nagyon fura sztori. A pasit tévesen elítélték erőszakért és 18 évet ült. Új DNS vizsgálatok alapján kiderült, hogy tényleg ártatlan és perelte a seriffhivatalt sok millió dollárért, mikor eltűnt egy nő, kiderült, hogy meggyilkolták és őt tartóztatták le érte.
Nagyon érdekes az egész történet. 2005-ben történt, még mindig harcolnak a kiszabadításáért, mert ártatlannak vallja magát. Szerintem is bemártották, a dokumentumsorozatban sok sok évnyi felvételt vágtak össze. Szinte egyben megnéztem, annyira magával vitt. És most vége :( És senki sem látta környezetemben. Nincs kivel megvitatnom. Tegnap már kínomban amerikai podcastet hallgattam róla.
Ezt nem. Meglepő mert én az összes sorozatgyilkost ismerem. :)
Chris Watts - gyilkosság az életemet szeretnêm megnézni. Az eredetit sokszor láttam, de a filmesîtettet nem még.
Úgy beszélgetnék róla, de nincs kivel. :(
Valaki innen látta a dokumentumsorozatot?