Ultrahang tapasztalatok, eredmények az első trimeszterben (beszélgetés)
Szia!
Nálam 5+1napnál 10mm volt a petezsák! Rá egy hétre már volt szívpulzálás :-) Te voltál azóta?
Sziasztok!
Én egy 5 hét+ 4 napos kismama vagyok.
5 hét 1 naposan voltam uh-on 12 mm-s volt akkor a petezsák és benne látható volt a szikholyag...a baba még nem volt látható,nálatok hogy volt?
Jövő hét végén megyek uh-ra újra.
naa :D
hát, ha ez segít, nekem 2.1mm volt a baba 4+6 hetesen, 7+6nál 14.5mm, de ez a baba.
Szia!
A legelső ultrahangon a doki azt mondta 3 hetes vagyok (?), csak 2mm petezsákot láttunk. Rá kerek két hétre a CRL 5mm volt, amikor is annyit mondott, hogy nem egész 6 hetes vagyok. Megint kerek egy hét múlva 8,4CRL, ami 7+0 terhesség. Eszerint a 12 hetes uh-n 12+2 naposnak kellett volna lennem, ehhez képest 12+6 lettem :-(
szia!
nekünk rendben látták, 1-2 nappal fiatalabbnak néz mindig minket az uh, mint az utcsó mensis számolás.
Kb 1 mm-et nő a Picike naponta.
Melyik hét érdekel?
Szombaton töltjük a 9et.
A babátok/petezsák méreteire lennék kíváncsi az első három hónapban. (Hány hetesen+ naposan mekkora). Azt mondják, még ekkor a legpontosabb az ultrahang. Nálatok eltalálták a baba tényleges korát?
Azért vagyok kíváncsi, mert nekem minden ultrahangon más terhességi kort mondanak, pedig állítólag korai időszakban szinte napra pontosan lehet látni, milyen idős.
További ajánlott fórumok:
- Terhes vagy? Mit ( nem ) láttál az ELSŐ ultrahangon?
- Mikor az első trimeszterbe jártatok, megéreztétek valamiből hogy fiú lesz e vagy lány? Ha igen milyen jelek voltak rá?
- 12 hetes ultrahangon a Nucha eredményem 2, 6 mm lett..:( Tudtok segíteni, információt adni erről, hogy mit várhatok?
- Kismamák megírnátok a 30-31. heti ultrahang eredményeiteket?
- Ultrahang eredményem uterusban egy 10mm endometrium
- Harmadik trimeszter ultrahang