Új élet felfedezése a Marson? (beszélgetős fórum)
Én azt látom, nem egészen friss.
Emlékszik valaki, volt bejelentés? melyik idő szerint?
Biztató,hogy mást is most foglalkoztat ez a téma.
Ha jól látom,egészen friss a cikk.
Tudsz mondani ilyen eseteket?
A tudomány számára nem jelent problémát ha a tudósok egy része hazudik, mivel semmilyen fontos eredményüket nem veszik komolyan amíg nem ellenőrizték azokat tőlük függetlenül.
A tudomány önellenörző.
Ezért aztán a tudományban a fel nem fedezett csalások ritkák és jelentéktelenek. Általában hamar kibukik a dolog.
Meg annak is ami a szibétiai hej,de nagy tajgákon kiszabadul,a hirtelen,de nagyon megemelkedett hőmérséklet hatásra ,lassan,de biztosan megolvadó,kissé durván megfagyott,mélységes mély földkéreg alól!
Vagy nem?:)
Oxi!
Küldöm a jeleket,hogy jöjjenek hamarabb,mert itt a "humuszt"kiöli az arzén,aztán tényleg poszt lesz!:)
Kom-poszt!:)))
Kedves Szabi!
Ajánlatom,hogy légy üzlettárs,még mindig áll!!!Zsenialitásom a "hogyanverjünkátminéltöbbembert" gazdasági szférából kifogyhatatlan üzleti ötleteket és lehetőségeket ont magából.Na:beveszlek!!!:DDD
"Ez az "abszolút relatív tartomány" elég ködös kifejezés, jobb lenne valami értelmesebbel helyettesíteni:-)"
Sajnos a hozzászólásom színvonala nem teszi lehetővé...:DDD
Tudod,hogy csak játszottam.Amúgy meg igazad van.Mint mindig.;)
"(Hozzáteszem, relatív toxicitás alatt mást értünk, ti. a toxicitást egy adott, referenciaanyaghoz viszonyítva)."
Ühüm.Így igaz.
Sőt!
A Nobel díj itt már jelentéktelenné vált!
A következő legmagasabb tudományos fokozat a:Spéci díj!-
-melyet legközelebb 100 év múlva osztanak ki a Nagy Medve csillagképből hozzánk érkező ufók,a kaliforniai Mono sós tó üledékes rétegeiben.
Az új Spéci díjra már lehet jelentkezni,hogy a biológusokból,fizikusokból,csillagászokból,kémikusokból,és nem utolsó sorban,Hoxásokból álló bizottság,megfelelően tudjon dönteni!
XDDD
Ez az "abszolút relatív tartomány" elég ködös kifejezés, jobb lenne valami értelmesebbel helyettesíteni:-)
A toxicitás lehet relatív, mivel fajtól függ. (Hozzáteszem, relatív toxicitás alatt mást értünk, ti. a toxicitást egy adott, referenciaanyaghoz viszonyítva).
1.Én mindig mondtam,hogy a toxicitás kérdése az abszolút relatív tartományba esik...:DDD
2.A hülyék...Na látjátok?Mi ezért éltünk túl és lettünk!!!A mi természetanyánk BEZZEG tudta,hogy mit hova kutyuljon,az övék végigpuskázta az összes kémia-óráját!Így járt...:DDD
3.Íme az ékes bizonyítéka annak,hogy UFO-k hozták össze az életet,mert a marson még csak a kísérleti fázis zajlott letális próbálkozásokként.Továbbá magyarázza a megannyi sok kihalt bolygót.Mire hozzánk értek,már profik voltak a megalkotásban. Persze,ha lett volna annyi eszük (de nem volt,mert a szuper technológiájuk ellenére nem volt GPS-ük és kellettek a piramisok tájékozódni!!!),hogy a periódusos rendszerben számsor szerint haladjanak,akkor már sokkal hamarabb felmutattak volna némi eredményt...Khm-khm!!!Beza.