Tudtok olyan nőgyógyászt akihez 1-2 napon belül van időpont? (tudásbázis)
Köszönöm szépen a válaszokat, megoldódni látszik az ügyem :)
Szép napot mindenkinek!
Még vsak nem is budapesti a lakcimem!:)
Csak terhesgondozashoz kellett volna nekik, hox keruleti legyek. Minden mas (panasz, rakszures) nincs lakcimhez kotve!
Hát ahová én tartozom nem ez van, maximum akkor fogadnának ha valaki lemondja, de egyébként csak időponttal lehet menni.
Házidokim egyszer ráírta a beutalóra hogy sürgős, az sem hatotta meg őket kaptam másfél hétre az időpontot.
Pesten ennyire gázos a helyzet?
Nálunk ugyanúgy van, mint Demediná írta, reggel odamegy az ember, bejelentkezik, lehet hogy 2-3 órát várni kell, de aznap meg lesz vizsgálva az biztos.
Köszi szépen a választ!
De neked akkor ott volt a lakcímed a kerületben, vagy te is kerületen kívüli voltál?
Probald meg a Kapas utcai sztk-t
(2.kerulet, kozel a Mammuthoz) ! En mielott terhes lettem oda jaram es 1-2 napon belul mindig kaptam idopontot. Volt, hogy aznap fogadtak.
Egy probat meger es ingyen van!:)
A legjobb lenne a 11. kerületben olyan magánrendelés ahol nem kell heteket várni.
A helyi sztk-ban szoktam Balogh Tibor doktor úrhoz járni de hozzá sajnos több mint egy hónapra kaptam időpontot :(
Amikor pedig mondtam hogy akkor mindegy adjanak bárkihez időpontot csak minél hamarabb akkor is két hét a minimum várakozás, nekem meg nagyon fáj a hasam..
Köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok:
- Mikor kérjek időpontot nőgyógyászhoz?
- Tatabányai nőgyógyászati szakrendelésre kell időpont?
- Dr Mika Péter Norbert győri nőgyógyász magánrendelése. Mikor rendel a doktor? Milyen telefonszámon lehet időpontot kérni?
- Milyen számon lehet időpontot kérni a Pécsi Nőgyógyászati Klinika terhességi ultrahangjára?
- Dr. Dúcz René nőgyógyászhoz nem sikerült időpontot kérni, ha bejelentkezés nélkül megyek megvizsgál?
- Csornán és környékén tudtok nekem ajánlani nőgyógyászt, akihez ti jártok, akivel meg vagytok elégedve?