Tudja valaki: mandulakivétel után hőemelkedés? (tudásbázis)
Szia!
Örülök, hogy jól viseltétek. Remélem azóta is minden rendben!!!
Kincsünknek 7 hónaposan vették ki a garatmanduláját. Oxigént mi a tartottuk neki, nem kapott rendesen levegőt.... Rémálmaimban se jöjjön elő a műtét utáni pár óra....
Legyen szép napotok!
Szia!
Kezdek már megnyugodni, ahogy múlik az idő :)
Köszi a kérdésed, egész jól viselte a gyerkőc, fél óra volt kegyetlen, mikor kihozták a műtőből. Még az altatógáz hatása alatt volt, inni kért, de nem kaphatott, és akkor jött a hiszti. Ordított, mint a sakál, dobálta magát, még meg is harapta a kezem :(
Aztán vissza aludt. Utána már csak a torkát fájlalta, azt mondták a lélegeztető pipa miatt. Másnap reggel mehettünk haza, azzal, hogy figyeljem a torkát is, mert ha bevérzik, mentő...
Ettől féltem, mert abban a kórházban már sajnos előfordult, hogy mandula műtét után halt meg egy kisgyerek. De szerencsére nem lett baj, és most már nem is lesz! :D
Szia!
Ne parázz, mert bevonzod a bajt...
Hogy ment? Rendben volt minden? Hogy viseltétek?
Szia!
Mi volt, mi volt a dokinál? Az én fiam is túlesett a mandulaműtéten pénteken, és kicsit még parázok, nehogy bármi baj legyen.
Szia!
Jobbulást!!! Majd írj, mi volt!
Szorítok!!!!
Szia!
Majd szorítok pénteken!
Én is arra tippelek, hogy a műtét miatt legyengült az immunrendszere, illetve az a gyógyulással foglalkozik, és ilyenkor hamar bekapják a bacit. ( Tavaly nyáron volt más műtéte, műtét után 2 héttel elkapta az afta vírust, megfejelve tüszős mandulával)
Az én fiam pénteken fogják műteni.
Szia!
Ahhoz már szerintem "sok" nap telt el. Ha belázasodik, vidd orvoshoz!
Jobbulást!