Tud valaki ajánlani olyan "diétát" ami babavárás előtt, vagy közben csinálhatok, és természetesen egészséges is? (tudásbázis)
Ne diétázz, ha csak nem szükséges!
Javaslom én is azt, amit nikcsike benvik ill. qui76 ajánlott.
Figyelj a testedre!
Úgyis elárulja, hogy mire van szükséged.
köszi lányok! szerintem megpróbálom ezt a sokszor kevesebb dolgot. meg azért oda kell figyelnem!
pusz nektek
Van olyan diéta,hogy 3 órás lényege,hogy 3 óránként kell enni és nem leszel éhes és megvan szabva,hogy mit mikor kell enni.Keresőbe ird be: 3 órás diéta.Én a terhesség alatt nem diétáznék.
Lányom most 1 éves és én most diétázom.
Szia!
Nem feltétlenül csak azokkal a termékekkel lehet Norbi módszerét követni!Olvasgass a fórumokon.
Sok sikert!
köszi-köszi!
Az update programmal nekem az a problémám,hogy kis faluban lakom és az update cuccok beszerzése nem egyszerü, meg nem is olyan olcsó. Pedig megvettem több Norbi könyvet is.
Szia!Norbi Update.Találsz is itt ilyen fórumot.A pontos címe:Norbi update programja"
Ennél jobbal sosem találkoztam,hatékonyabbal sem.Nagyon édesszájú vagyok,de ez a diéta,pontossabban életmód rendszer erre is megoldást kínál.Jó egésszéget neked és a babának!
Én arra lennék kiváncsi hogy van e olyan diéta, életmódváltás, vagy bármi amit csinálhatok babavárás előtt vagy közben. Ugyanis rövidesen szertnénk újra babát. Nagyon félek attól hogy sok-sok kiló fog felszaladni a várandóságom alatt. Bár első terhességemnél 14 kilót híztam, de ebből csak 6-7 kilót sikerült leadni. Szóval nem hiányzik még több.
Szóval ha van valakinek valamilyen ötlete szivesen várom.
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Ciklus beállítása babavárás érdekében
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Stelázsi: Kreatívan, mit mivel, cukor, tartósító nélkül, egészségesen, természetesen
- Van valaki, akinek 2 vagy több vetélés után természetes úton, orvosi segítség nélkül sikerült egészséges picurkát a világra hoznia?
- Babavárás alatt kényelmesen, egészségesen