Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Törökországba költözés fórum

Törökországba költözés (beszélgetés)

1 2
45. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 44. - Érdekes73)
dec. 8. 19:30
Nem akarok visszajönni. Ha esetleg nem válik be akkor más munkát fogok csinálni..illetve ha az életszerű ott élés nem megy akkor megyek máshová.
44. Érdekes73 (válaszként erre: 43. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 8. 18:14
Ha tényleg ekkora vágyad akkor hajrá.Csak óvatosan legyen lehetőséged visszatérni.
43. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 42. - Myra)
dec. 8. 14:54
Mert évek óta járokoda,ismerem és nagyon tetszik. Kifejtenéd miért gondolod ezt? Van valami tapasztalatod?
42. Myra (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 8. 13:27
Miért pont Törökországba? Merész vállalkozás lenne főleg körmösként.
41. Egnisz (válaszként erre: 40. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 8. 11:21
Egy barátom húga Olaszországban, jól megy neki a bolt.
dec. 7. 14:35
Nem feltétlen Törökországra irányult a kérdés. Hanem külföldi szépészeti vállalkozás indítása. Kíváncsi voltam akad e köztetek vagy az ismeretségi körötökben olyan aki nekivágott.
39. Kacsahercegno (válaszként erre: 20. - Xochipilly)
dec. 7. 14:32

Én nagyon sok muszlimmal dolgoztam együtt, ahogy a keresztények között, úgy közöttük is vannak szintek, itt is van aki eljár minden vasárnap a misére, tartja a böjtöt meg mindent, van aki meg nem. Pl. a hijabot is van aki komolyabban veszi, van aki csak azt veszi komolyan, de mást nem annyira stb. Csak arra reflektáltam, hogy nem biztos hogy valakinek azért nincs műkörme, mert nem "ad magára". Ahogy attól még hogy valakinek meg van csinálva a körme, lehet igénytelen.

Mindenesetre FI a hozzászólásai alapján csak validációt vár idegenektől, de mivel itt kevesen éltünk Törökországban, nehezen tudjuk megadni neki.

38. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 34. - F6bc3125a2)
dec. 7. 13:24
Rendben.
37. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 35. - Enissa)
dec. 7. 13:14
Köszönöm neked🥰
36. Enissa (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 13:09
Ezért kapsz tőlem egy 🏅 érmet, szeretem az elfogadó embereket.
35. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 13:07

Hajrá!

Ha kalkulálsz mennyi a bérleti díj, rezsi. A lakáshatásod és belefér, vágj bele!

Azt nem tudom a "lélegző" körömlakkok mennyibe kerülnek. Azért jórészt muszlimok, és vallási okokból tilos a körmüket festeni, nem imádkozhatnak festett körömmel. Ismerőseid tudják biztos mi ennek az oka, de azt tudom, hogy erre kitaláltak egy speciális lakkot, amit használhatnak.

Én nagyon jól éreztem magam a Törökországban, szívesen élnék is ott.

Neked sok sikert a vállalkozáshoz!

34. f6bc3125a2 (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 13:06
Téged nem érdekel, de van, akit igen.
33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 31. - Charlize)
dec. 7. 13:04
Hát én nem tudom. Itt Magyarországon is lakik rengeteg külföldi. Orvosok kereskedelemben dolgozók civilek. De megmondom őszintén engem nem érdekel hogy külföldi vagy magyar. Legyen jó ember és hasznos tagja a társadalomnak. Ennyi kb.
dec. 7. 12:58

Racionálisan végig gondolva senki sem fogja neked azt javasolni, hogy költözz egy olyan országba, ahol kisebb szabadságot fogsz élvezni, mint amiben most élsz.

De láthatóan ez nálad érzelmi döntés, úgyhogy -bár tudom, hogy nem ez volt a kérdés- tedd meg, és legyen sok szerencséd és boldogságod az új életedben!

31. Charlize (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 12:55
A blogban írták, hogy azt nagyon nehezen fogadják el, kirekesztett marad az illető sokáig. A turistákkal a végletekig vendégszeretők, de azokról tudják, hogy hazamennek.
30. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 29. - Amaunet)
dec. 7. 12:55
Meglátjuk. Életvitel szerűen kipróbálom hogy milyen is, aztán ha nagyon nem egyezik az én elkepzeleseimmel akkor marad Görögország. De egyelőre pozitívan gondolkodom.
dec. 7. 12:50

Ha ez a vágyad, akkor kövesd!

Egyedülálló nőként semmiképp nem választanék iszlám országot. Bármennyire is próbálnak európaiak lenni a felszin alatt ott vannak a hagyományok.

28. vigyefene (válaszként erre: 26. - Alnisa)
dec. 7. 12:41

Kinek a pap, kinek a papné, nekem a lánya.

Pl. én disszidáltam, és ott (is) kötöttem ki.

27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 25. - Alnisa)
dec. 7. 12:40
Nem látom azt a kommentemet ahol azt említem 3 embert ismerek. Törökül jól beszélek. Bele kostoltam a gorogbe is de nekem az nehéz.6 éve folyamatosan járok ki, hol csak egy hosszú hétvégére, hol 1 hónapra. És nem 3 embert ismerek. Több családot és sok embert.
26. Alnisa (válaszként erre: 24. - Vigyefene)
dec. 7. 12:38
Nyaralni jó hely, de ott élni....
25. Alnisa (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 12:37

Török sem éppen könnyű nyelv...

Mert Görögországban teljesen mások az emberek, Törökország meg tudjuk milyen, azért mert te ismersz 3 embert akik modern felfogásúk, attól a többség még nem az.

Komolyan nézz utána az általam említett 2 országnak. Több értelme van oda menni, mint Törökországba.

24. vigyefene (válaszként erre: 21. - Alnisa)
dec. 7. 12:26
Nem tudom hogy miért, de Törökországban van/maradt/hagyta a szívét.
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Alnisa)
dec. 7. 12:25
Miért jobb görög? Nagyon nehéz a nyelv. És ismerős nélkül nyilván nehezebb. Nem megoldhatatlan de nehezebb. Talán ha talalnek olyan személyt aki ott lakik és tudna információval szolgálni.
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Xochipilly)
dec. 7. 12:23
Igen valószínű. Kicsit azért már elfogadóbb a vallás és nem olyan vaskalapos mint régen.
21. Alnisa (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 12:23

Pedig a görögökkel ezerszer jobban járnál.

De ha ennyire mehetnéked van miért nem Ausztrália vagy Új-Zéland? Más világ, más életszínvonal.

20. xochipilly (válaszként erre: 12. - Kacsahercegno)
dec. 7. 12:22
Én dolgoztam együtt olyan muszlim nővel akinek mindig meg volt csináltatva a (mű)körme. Fejkendőt hordott és még nyáron sem láttuk rövidujjú ruhában, szóval szerintem aktív muszlim ő is.
19. vigyefene (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 12:18
Yes mam, I understand.
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Vigyefene)
dec. 7. 12:17
Igen, szeretnék ott élni. Először Görögország volt a cél de nehéznek találtam a nyelvet valamint Törökország jobban megfogott. Ha én egyszer kitalálok valamit 😁
17. vigyefene (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 12:12
Remélem van elég tartalék pénzed. Legtöbb dologban a kezdés a legnehezebb. Nekem úgy rémlik, hogy leginkább ott akarsz/szeretnél élni. Hajrá. Akaraterősnek tűnsz.
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Ildi)
dec. 7. 12:08
Így van... megpróbálom. De ha nem sikerül nem fogok hazajönni. Kint maradok és kitalálok mást.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook