Terheléses vércukorvizsgálat alatt a várakozási időben haza lehet menni? (tudásbázis)
Persze senki nem mondta azt, hogy nem tartom be, ha azt mondják maradjak, eleve maradok is.
Csak feltettem a kérdést, mert tudom magamról hogy kórházba még rosszabbul vagyok mint otthon vérvétel után
Én jól tettem hogy nem
Mentem mert 1 óra után elájultam. Valószínüleg nagyon leesett a cukrom. A terhesség eleve inzulinrezisztenciás állapot így nagyobb az esély hipoglikémiára.
Jobb az ha ott maradsz, gyorsan el fog menni az idő hidd el.
Én pl rosszul lettem és így rögtön tudtak is segíteni és nem az volt hogy vhol az út szélén fekszek.
Barátnőm mondjuk mászkált, vásárolt, neki semmi baja nem lett.
Hát nekem ülve, terhelve is alig ment fel :DDD
De igen, érthető, sztem abszolút jobb ott maradni, sztem az ember tud erre 2 órát szánni az életéből.
Igen.
Fi meg ott fog tájékoztatást kapni tutira.
Igen, ez így lenne logikus.
Elképzelhető, hogy laborja válogatja, hogy elengedik az embert vagy javasolják, hogy ott helyben várja meg a 2 óra leteltét. Nálunk azt mondták, el lehet menni, de ennyi óra ennyi perckor az ajtó előtt kell lenni. Többen is voltunk, én voltam, aki először visszaért, a többiek utána szállingóztak vissza.
Amikor én voltam, mondták, hogy el lehet menni, úgyhogy én hazajöttem. A franc sem ücsörög ott 2 órán keresztül! Igaz, szerencsém volt, kivételesen velem tudott jönni a férjem, kocsival jöttünk haza, meg vissza.
Terhesen is el lehetett jönni, akkor olyan helyen laktunk, hogy simán hazasétáltam 10-15 perc alatt, meg vissza. Pedig én is ájulós vagyok, terhesen mégis mindent jobban bírtam, mint egyébként.
Amúgy Te fogod érezni, hogy hogy vagy, de szerintem nincs ilyen szabály, hogy a 2 órában nem mehetsz sehová.
Na énis ettől félek igen, mert sajnos minden vérvételnél rosszul vagyok , és utána le kell feküdnöm.
Úgyhogy ez mumus lesz.
Sziasztok. A terheléses cukros vérvételre nem sokára megyek.
Olyan kérdésem lenne,hogy abba a 2 órás várakozási időbe haza lehet menni vagy nem? Hogyan működik ez?
További ajánlott fórumok:
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Volt már valaki terheléses cukor vizsgálaton? Nagyon szörnyű? Kedden megyek és eléggé parázok!
- Akik meddőből anyává váltak-megtaláltad a lelki okát, értlemét a várakozásnak?
- Sürgősségi, több órás várakozás, bunkó orvosok?
- Tél, hóesés, csillogás, fények - ünnepre várakozás
- Ha a terheléses cukor eredményem és minden inzulinos eredményem rendben van akkor is írhat fel a doki Metformint?