Teherbeesésért: Pszichológus, kineziológus, akupunktúra stb. Melyik eredményesebb? (tudásbázis kérdés)
és te nagyonnagyonnagyon szeretnél. görcsölsz gondolom. ez esetben lehet hogy elég lenne egy irányított meditáció, vagy kineziológus, valami blokkol téged.
egy kedves ismerősöm is akkor esett teherbe mikor már úgy volt vele hogy áh, hagyjuk, majd egyszer.. és elég hamar bekövetkezett az "egyszer" :) most félidős már :)
remélem nálad is "csak" ennyi az annyi :)
Nálunk sem volt elméletileg szervi probléma, de még sem akart jönni a baba. Végül kértem a meddőségi klinikára időpontot, és férjem unszolására elmentem egy látóhoz, aki egyben reiki mester is volt. Nem igazán hiszek az ilyesmibe, de mivel a meddőségi klinikára 3 hónap múlvára kaptam időpontot, úgy voltam vele, akkor ott úgy is segítenek rajtunk, ha közben elmegyek a látóhoz, veszteni valóm nincs. És legalább férjem is nyugodtabb lesz.
Elmentem, egy csomó olyan dolgot mondott, amiről nem tudhatott. Mondta, hogy 5 max 10 alkalommal kell hozzá mennem és utána babás leszek. A harmadik alkalom után pozitív lett a tesztem. :)
Még a szülésem időpontját is megmondta, napra pontosan, pedig túl hordtam a fiam. :)
Ha minden vizsgálat megtörtént, még ezt tudom ajánlani:
Szia!
Nekem az akupunktúra csak ajánlani tudom :-) Mielőbbi babásodást kívánok
Egyértelműen az akupunktúra.
Engem is bökdöstek, és teherbe estem. Csak ajánlani tudom.