Te hogyan flörtölsz a kiválasztott férfival/nővel? (beszélgetés)
ez az ember vérében van.
meg a másik kihoz belőlem vmit akkor megy minden magától nem kell haditerv sztem...
akár levélben vagy csetelés közben vagy személyesen ja a partner vonz akkor oda vissza működnie kell!
már régen flörtöltem!
de ha észre veszem, hogy egy pasi néz, akkor kacérkodom vele kicsit. Ez nem számít megcsalásnak!
Sziasztok!
Leírom én hogyan szoktam, általában sikerül, most is épp egy ilyen "ügyön" vagyok rajta, de ez most jóval nehezebb lesz.. Szóval a legfontosabb mindig legyen haditerv. Ez azért kell, mert ha valaki bátortalanabb, akkor a spontaneitással nem megy semmire. Egyszerűbb, ha lebontjuk kis akciókra a dolgot. Szóval (már ha ismerősünkről van szó és nem egy találkozásról) minden találkozás előtt ha tudjuk látni fogjuk gondoljuk végig mit fogunk megtenni a célért. A megszerzése pedig legyen egy cél. Ez sokkal lényegretörőbb így, mert mindig kénytelenek vagyunk haladni valamennyit a dologban. Szóval a figyelem felkelltés a legelső dolog. Mert ugye lehet először ő nem érdeklődik különösebben irántunk, lehet csak egy kedves vicces lánynak, egy jó havernak tart minket. Tehát a legfontosabb a nézés. Többször el kell kapni a tekintetét, persze közben mosolyogni, nem csak úgy bámulni. Lehetőleg a találkozás alatt sokszor. Bíztatóan mosolyogni, kicsit hosszabban kitartani a nézést mint egyébként. Első haditerves találkozáskor ez elég is. Következő alkalomra már lehet kitalálni mást is pl. ha vagyunk oylan viszonyban beszélgetést kezdeményezni, érdeklődni felőle. De kiindulhat a beszélgetés egy semleges témából is. A lényeg hogy mindig vidámak legyünk közben, nevettessük meg. Én soha nem megyek úgy el itthonról ha tudom h látni fogom hogy ne lenne haditervem arra az alkalomnra. És ha ez egy nagyon pici dolog is, akkor is haladás. Sok kis lépésből kell megoldani ezt a dolgot. Nem szabad elkeseredni ha nem úgy haladunk ez nagyon fontos. Mert lehet először nem veszi a jeleinket. Lehet kicsit bátrabban akkor. Én amit szintén nagyon jó dolognak tartok az a a segítségkérés. Bármiben, kabátfelsegítés, zsebkendő kérés, akármi. Ebből is kiindulhat utána beszélgetés. Türelem kell, mert lehet h csak 5 hónap után figyel fel a próbálkozásokra. Legyél vele kedves, kedvesebb mint másokkal. Ne hagyd elapadni a figyelmét, mindig keressük vele a kontaktust akár nézésben akár beszédben. Ne felejtsen el minket. Majd még írok, most mennem kell.Egyenlőre ennyi:)
Sziasztok!
Én már azt hiszem sehogy, mert nekem ez nem megy... Nem is ment soha, nem volt aki "kiképezzen"... De hátha itt tanulok valamit. :)))
Egyetertek !
Es meg az is idevag hogy , sok nö nem szereti a nyomulos , nagyvagany pasikat ! Van aki a szelid , kifinomult pasitipust kedveli es ezek sokszor felenkek,batortalanok.
Ami nekem bejött (amíg nem volt párom,de még néha most is járszom vele:) )
Mélyendekoltált ruha. Enyhe vissza fogott smink, szemek kiemelve. Mosoly az arcon. Magamat khúzva, mélyen a szemébe nézni.
"Kacer mosoly, mely pillantasok, picit nyitott szaj"- szoval ezek tesznek sikeresse egy not. Mindig tanul az ember lanya valamit.
De az nem onertekelesi zavar, ha egy no csak biggyesztessel tudja elerni, hogy nonek erezze magat?
További ajánlott fórumok:
- A kiválasztott - Beszélgessünk Uri Gellerről és műsoráról
- Hogyan tartsuk meg a kiválasztott pasit tartósan, avagy hogyan menjünk férjhez? :)
- Hogyan kell a kiválasztott receptekből saját receptárat készíteni?
- A kiválasztott háttérképet, hogyan lehet megnyújtani, hogy teljes képernyős legyen?Mit csináljak, hogy sikerüljön?
- Te hogyan flörtölsz?
- Avonból szoktatok rendelni alapozót? Melyik a legjobb? Hogyan tudjátok kiválasztani az arcotokhoz legmegfelelőbbet?