Te eszel tofut? (beszélgetés)
Egyetlen egyszer ettem tofut, pár évvel ezelőtt. Nem én készítettem, nem tudom, hogyan kell jól elkészíteni. Ebben nem tudok segíteni, hogy hogyan tedd „ehetővé”.
Azért adj magadnak még egy esélyt, hátha jobban fog sikerülni! Ha foglalkoztat, próbáld újra!
Itt ahol most élek, ezen az úgynevezett vadnyugaton mindenhol ezerféle sajt van. Ráadásul majdnem mindenhol fogpiszkálóra vannak kitűzve kóstolónak.
Mondhatjuk azt h az egyik jobb mint a másik, de akkor az is igaz, h az egyik rosszabb mint a másik.
Most éppen a brie meg boci van itthon.
Brie--- [link]
Most csak 3 fele sajat van a hutoben.
Az apam semmi mast nem szokott hozni Svajcbol, mint sajtot. Neha meg a kabatzsebebe is tett :D
A sajtos standnal nagyon elore koszonnek.
Eleted soran biztos sok helyen jartal. Naschmarkt biztos megvolt ;) ott a sajtos bolt... A fel fizetesem tutira ramegy, ha odamegyek.
Nem tudom, melyik nacio gyartja, es a markers sem, de ott lehet/lehetett venni a legkedvencemet. Egy kecskesajt, amit eloszor sajat cukran hagyjak karamellizalodni. Hmmmm...
En nem szeretem, de megeszem. Az exem idonkent kitalalta, hogy nem akar annyi hust enni (en husthussal eszek).
Szerintem egeszen eheto szoja-- osztriga, szojassosszal piritva. Vagy tom yumn pasztaval. De hozzateszem, en szerettem az ilyen izesitessel keszult uvegtesztat zoldsegekkel. En inkabbbb eszek halloumit vagy paneert, Amit uggyanugy