Te be mernél venni egy egész üveg homeopátiás altatót? (beszélgetős fórum)
Nekem kellett volna már szülni mert kellett volna. A kórházban az egyik nővér mondta, hogy milyen bogyóka való erre. Nem figyeltem eléggé, mert akkor kiderül, hogy ő sem igazán hiszi.
Na, nem is szültem, császároztak.
Aztán utána néztem, mi ez a csoda, mármint a homeopátia és rájöttem, hogy humbug.
Tényleg, a helyes válasz:
Igen, be mernék venni egy egész üveggel.
De egy tablettát,azt nem, sose lehet tunni! :)
simán
puffandnék tőle, mert a laktózt nehezen bírom, de más nem lenne
lehetne ízesített is :)
gyümölcsös
A málnalevél az azért valamit hat, mert az gyógynövény,nem homeopatia.
A homeo az null, a gyógynövények azok viszont hatnak. Gondolj pl a babérlevélre, ha megeszed, mérgező. A szerecsendió altató hatású de vetélést és halált is okozhat.
Ne becsüljétek le a homeopátia, akarom mondani a placebo hatalmát. A főnököm egy fél éve még napokkal előre szabályosan rosszul volt, ha repülni kellett. Majdnem felmondott csak hogy megússza az utat. Még attól is rosszul van, ha más vezet. Aztán valaki adott neki olyan homeopátiás bogyókat, amik pont erre jók. Bevett előtte este egyet, felszálláskor kettőt, és láss csodát, úgy ellazult, hogy még élvezte is az utazást. Már csak arra lennék kíváncsi, hogyan reagálna arra, ha belebotlana ebbe a cikkbe:
:DDD
Mondjuk akkor legalább hasznát venné az ember, hashajtóként. De gyanítom, hogy semmi se történik.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Allergia kezelése homeopátiával
- Vannak tapasztalataid a SEDATIF PC nevű homeopátiás stresszoldóról?
- Hány éves gyerkőcnek mernél félemeletes ágyat venni?
- Hol tudok venni Mastodine cseppet? Hiánycikk a patikában, vagy vele azonos homeopátiás szert tudtok? Teherbeséshez ajánlották...