Hát igen,sajnos nincs sok választási lehetőség,én is így látom!Engem is érdekelt volna a fodrászat csak azt itt Szegeden nem indítanak!!Te hol szeretnél tanulni melyik városba??
Én csak tanulni szeretnék,de nem tudom mennyire jó!Amúgy a gyógymasszőr tanfolyam érdekelne!Én műkörmös tanfolyamról láttam pozitív véleményeket!De hát akkor szerintem a többi is hasonló!:)Megkeresem és leírom hogy mi a fórum címe!Jó?
2 barátnőmnek is van ingatlanirodája, állandóan mondják,hogy miért nem megyek hozzájuk. Mennék,de nekem Buda messze van, meg szeretek a magam ura lenni. (ezért kell a tanfolyam).
Nem találtam meg a fórumot,ahol dícsérik. Szívesen elolvasnám.Én a pesti oldalon szeretném elkezdeni.
Nem tudom milyen lehet,mert mások meg akik ide jártak vagy járnak azok meg dícsérik!Itt is van olyan fórum amit olvastam és csak pozitívat írtak róla!Te melyik városba szeretnéd elkezdeni ezt a tanfolyamot?Ja és milyen szakot?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.