"Tankini" (beszélgetés)
Én nem láttam még kövéreken, igazából annyira nincs elterjedve.
Én azért vettem, mert van egy nagyobb hegem a hasamon, így a kétrészes nem jöhet számításba. Az egyrészes meg simán nem tetszik, olyan érzetem van benne, mint régen tornaórán a tornadresszbe:)
Na jó, hát 61 kilóval:)
Én kb. olyan 20-30 kg túlsúllyal bíró hölgyek esetében írtam. Tényleg nem tetszett rajtuk.
Te simán normális alakú vagy, szóval elhiszem, hogy nincs gondod vele.
Nem bő a felsőrész, hanem feszes.
Mondjuk én nem vagyok egy tank típus, 61kg vagyok, lehet azért nem kunkorodik fel.
Milyen "csupaszon maradt sáv"?
Nálam nincs ilyen.
Hát, én idén tankinit Spanyolországban láttam, valóban méretesebb lányokon. Az első gondolatom az volt, hogy jobban jártak volna egybeszabott fürdőruhával. Szerintem egy bazi nagy öngól ez a termetesebb hölgyeknek. Ugyanis ugyanolyan feszes, mint a fürdőruha, de míg azt kifeszítve tartja az, hogy alul össze van varrva (a lábak között, ugye), addig a tankini felső része kedélyesen felkunkorodik a csípőről a vékonyabb derékrészig. És szépen kiemeli a bugyi és a felső közötti hurkácskákat, amit egyébként jótékonyan takarna és lenyomna az egyrészes fürdőruha (főleg, hogy ott nincs bugyi, ami "feltupírozza" a felesleget a csípőn.) Szerintem öngól, eleget láttam élőben.
Ha már valami, akkor egy együtt vásárolt egybe-fürdőruha és hozzá való strandkendő vagy strandruha, vagy a csípőre felköthető szoknyácska. Nőies, takar, és ha kell, elvezeti a tekintetet, míg a tankininál csupaszon maradt "sáv" bizony csak odairányítja a gonosz szemeket, ahova nem kellene.
Senkit nem szándékoztam megbántani, de ismétlem, a tengerparton rengeteg teltebb nő hordott ilyet, és ezt láttam.
én már begyűjtöttem egyet, igaz legalább másfél évig kerestem előtte, ha nem tovább.
a magam részéről azért választottam, mert nekem is "van mit takargatni". szerintem ha valaki még így van vele, akkor teljesen jó megoldás, például nekem évekig húzódó strand- és vízpartkerülést váltott meg. :)
Én szívesen hordanék, ugyanis van mit takarni.
Nekem csak az a problémám, hogy a mellrész az megfelelő kosaras legyen, és tartson.