Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Szoktatok flörtölni? (beszélgetés)
ritus neked is igazad van. nálam a megcsalás a lefekvéssel kezdődik. előfordult nálunk is, hogy az én jelenlétemben Flörtölt egy csaj a férjemmel.így zavaróbb. de ha én sem látom és a férjem sem,akkor sztem belefér a flört.
az tutira önbizalmat ad egy nőnek,ha más férfiaknak is tetszik.
frontember igazad van,teljes mértékben.
Szerintem csak mi értünk ebben egyet mostánság,mert azóta hanyagolva van a téma!!!!
Szerintem mindenki szokot valamilyen modon flörtölni,ha van rá mód!
Legalábbis a környezetemben ez tapasztaltam!
Egy nőnek szerintem simogatja a lelkét ha észre veszi hogy valakinek tetszik,akármilyen házaságban él!!!!
Lehet! Egy szép hangal biztos...!:D
pedig egy szép szerenád nagyon romantikus
Nekem nem mer énekelni!:D
Te mekkora halláskárosodást szenvedtél?
1-es fokozatút, vagy 10.est?
Úgy tudom a tisztuláson máá túl van!:D Szedett vitamintot!:D
Füldugót vigyél!:D Még a végén megsérti a füled!:D:D
A zorromnak jól is jön egy kis tisztulás. :)
Azt meg már régóta tudom, hogy a reményhal az utolsó. :)
Mittetucc, mittetucc, te csigás nénnye? :DDDDDDDD
Álmodozni azt lehet, a remény erőt ad, és még a zorrodat is tisztíccsa...a gőz :D :D
Akkor kitartó leszek. :)
Egyszer csak összejön az a közös éneklés. :)
Csak egy kicsit kéreti magát! Én máá csak tudom! :D
Egyedül?
Akkor most mi lesz velem? :( Én egy közös fürdős éneklésről álmodoztam azóta is. :)
Na ugye!;D
Én mindig tudtam!:D
Hát én csak ott szoktam, de ott nagyon!
De csak egyedül:D
Ez má igaz, nade fürdőben.... :)
Annak mi köze a flörthöz?
A zéneklés az éneklés...
:)
Te állandóan flörtölsz! :D
Ki akart velem múltkor a fürdőben énekelni?
Mármint hogy a te értelmezésed szerint szoktam-e, télleg nem tom:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha nagyon szeretnéd a Párodat és saját szemeddel látnád, hogy flörtöl azt hiszem, talán egy kicsit zavarna és próbálnál változni :)
További ajánlott fórumok: