Szőke melírnél egyszerre szívatják le a hajat és festik? (tudásbázis)
Tehat leszivatja a tincseket, kimossa, utana pedig komplett lefesti pl extra vilagos hamvas szoke "toner"-el....es az toner egyaltalan nem fogna be a termeszetes hajam meg csak arnyalatot se ad neki?
Egyebkent fodrasz szalon es minosegi termekek, biztosan ertenek hozza csak kivancsi vagyok ne alljak/uljek ott mint aki meg ezt se tudja.
A festék nem roncsolja, csak a szőkítés. Ha nem akarod roncsolni, akkor ne csináltass melírt.
Nekem kiad egy rakással, pl: [link] igaz ebben balayage-t csinálnak meg elég sokat babrálnak vele miután lekerül a fólia, de a tonert a végén az egészre rakják.
Nem talalok semmi olyan videot. De nem ertem, tehat leszokitik a tincseket..es utana az egeszre rakjak ra a hamvas festeket? de akkor ezek szerint belenyulnak a termeszetes hajamba ott is ami nem volt szokitve?
Mert en azt nem szeretnem roncsolni es foleg nem szeretnem az alapszinemet megvaltoztatni.
Koszi a valaszokat.
Es akkor csak a szokitett reszt mossa meg a szokites utan, es arra ra a festeket? Nem mossa ossze? Mert akkor nem tudna kibogolyozni melyik a szokitett. Csak igy gondolkodom rajta...
Tehat leszedi a melirszalagot kimossa a hajat...es visszarakja a melirszalagot befesteni a tincseket?
Nekem ez bonyolult. Szerintem nem igy csinaljak:)
Csak annyit tudok, hogy egy alkalommal lesz megcsinalva, tehat nem kell visszamennem megegyszer. Nem kerdeztem ra hogyan csinalja, mondtam, hogy rabizom o a szakember.
Csak most igy feltettem magamban a kerdest, vajon ezt hogyan csinaljak.
Tehat leszivatja a hajam szokitovel? Es rogton utana rateszi a hamvas szoke festeket?
Megyek szoke melirre, vilagos hamvas termeszetes szint kertem.
Az lenne a kerdesem, hogy hogyan csinaljak. Az en hajam szokesbarna es termeszetes nem festett haj.
Eloszor leszivatjak szokere es utana befestik a kiszokitett tincseket arra szoke arnyalatra amit szeretnek?
Vagy egyszerre van bekeverve a szokito es a festek(az arnyalat) es egyszerre van felveve a hajra?
Meg sosem voltam festesen, es picit izgulok.
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- A providenttől egy családon belül hány ember vehet fel kölcsönt egyszerre?
- Két férfival egyszerre
- Össze vagyok zavarodva :( lehet egyszerre két férfit szeretni?
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- Szó, ami ige és főnév egyszerre. _VÁR_om, hogy _ÍR_j egyet