Szőke hajfestékkel (Wella12/11) szürke lett a hajam! Mivel tudok javítani? (tudásbázis)
A sötétbarna festett hajamba szőke satírt tetettem. Jó is lett 2-3 tincs kivételével, amik a leszívatás során kicsit kékes színűek lettek. Azokkal mit lehet csinálni?
Szia!
Köszi hogy írtál:-)
Nem otthon festettem, hanem fodrásznál. Így lett vörös. Nem szívatta le, csak simán ráfestette a természetes barna hajamra. Most kitalálta hogy vegyek megint festéket, és ingyen befesti. Nagyon mérges vagyok:-( 1 hét alatt 12000 ft-ot hagyok a fodrásznál?!
Szia!
Nekem festett sötétbarna volt a hajam és a fodrászom kiszívatta a hajam és utána festette be szőkére és jó is lett.Szerintem ezzel tényleg kár otthon kísérletezni,mert a barna csak akkor lesz szőke,ha előtte le lett a barna szedve.Nekem utána tök fehér lett a hajam,erre festettünk szőkét.
Sziasztok!
Én jól megjártam a fodrászommal. Eredetileg barna hajam van,sokáig szőke melír volt benne. Most szőkét szerettem volna. Meg is beszéltem a fodrászommal, elmondta milyen hajfestéket vegyek. Annyi kikötésem volt hogy nehogy sárgás-vöröses legyen, mert azt utálom. Tegnap befestette...Szinte tiszta vörös az egész:-((( A melír csíkok szőkék, ez valamit javít a helyzeten.
Van valami ötletetek, hogyan hozhatnám helyre? Nem akarok ismét 9 ezer ft-ot otthagyni a fodrásznál:-(
Nincs fényképed felrakva!Milyen a mandula?Én is festettem Deluxe-al,de ezt még nem próbáltam!
Palette Deluxe Aranyfényű mandula
Én arra gondoltam,hogy hozasd helyre a szint,és utána te már festheted,de igy próbálsz mást rákenni és lehet,hogy akkor sem éred el amit te akarsz.Tudom,hogy otthon sokkal olcsóbb.Drukkolok,hogy sikerüljön!!))
Eddig a Paletté-vel kencéztem itthon,de most próbálkoztam,mert egy csajon tetszett ez a szín,de az övé nem lett szürke,hanem gyönyörű szőke!Egyébként Fodrász=6-7ezer,itthon=1 ezer.Nem mindegy,mégha bakik is becsúsznak.
Köszi!Tesóm javasolta a kendőt!Na azt képzeld el:Ősz haj,kendővel ,34 évesen=öregnyanya.
Szerintem ne kisérletezz házilag,ha van jó fodrászod ,vele csináltasd,nekem mindig Londa-val festi.
Pár hajmosás után lekopik róla. Általában a hamvasszőke is besárgul pár hajmosás után. Esetleg kamillás samponnal is próbálkozhatsz, az is sárgít (én épp ezt kerülöm :-)
Egy jó sapka is sokat segít!:)
A hajszínező befogja a már festett hajat?
Esetleg egy hajszínező átmenetileg megoldás lehet, mire újra fested.
Egyébként nekem is tetszik a hamvasszőke, de nem a sötét, hanem a világos hamvasszőke, biztos jól áll neked ha a férjed ezt mondta.
Wellának keress egy nem hamvasszőke árnyalatát.
Én Kallos 9-es hajfejtékét kevertem össze 9%-os oxikrémmel, de csak 4 hét után festettem újra, és megint szőke lett.
Férjemnek tetszik,szerinte egyedi,ilyent nem sűrűn látni.Tény,hogy jobban áll,mint a szőke,de hát szürke!Olyan,mint a mamóka,akinek eleve fekete volt a haja és úgy őszült még rá.Első lendületemben újra be akartam festeni szőkére,de most lehet,hogy várok,hátha kopik egy kicsit.De hogy lesz ebből megint szőke?Milyen festék fogja be?
Én is voltam már hasonló bajban, nekem rendes szőke lett utána, de én másmilyen márkájút használok, de ennek szerintem nincs jelentősége minden fajta festéknek megvan szinte ugyanaz a színpalettája.
Valószínűleg ez egy hamvasszőke hajfesték. Pár hajmosás után ezeknek kopni a szokott a színe. Ha világoshamvasszőke akkor hamarabb. Szerintem nyugodtan fesd be legközelebb rendes szőke festékkel.
Szeretném,ha újra szőke lenne,de már félek bármit rákenni.Azt sem értem.hogy miért lett szürkés-kékes a hajam.Szőke volt az alap,amire ráfestettem.Segítsetek!
Szőke hajfestékkel(Wella12/11) szürke lett a hajam!Mivel tudok javítani?
További ajánlott fórumok: