Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Szerintetek milyen nevet adjak a vizsla kutyámnak? (beszélgetés)
Az apuka Füles, ő már tekintélyes korú, a párja Szofi, ő már hatodik éve boldogít, a fiuk Bronzi( hisz ő a harmadik). Április elejére várunk új jövevényeket...
En ismertem egy magyar vizslat akit Eszes-nek hivtak. Szuper jo fej kutyus volt, es illett is hozza a neve. :)
Nekem két vizsla kislányom van, úgy hívják őket hogy Bonbon, és Muffin... Ugyan nem kimondottan magyar nevek a magyar vizslának, viszont a gyerekek keresztelték őket ezeknek az édes neveknek. :-)
A miénk Effendi volt,és Efinek hívtuk:)
Azután furcsamód több Efi is lett az utcába,sőt a rokonságba is.
Pedig azok nem is vizslák voltak!:)
[link]
[link]
Az én "keresztkutyám" -aki vizsla- Félix, de tetszik még a Citrom, Zserbó, Füge is.:)
A hosszú hétvége pont beleszólt gondolom.
Képzeld el, nálunk meg mintha javult volna valamennyit a helyzet :D Szerintem még szivat is a kis piszkom :)
magyar volt, hát anyumék azt mondták h a hátsó fele volt lebénulva csak, de cipelték ide-oda, hogy el tudja végezni a dolgát :(
Igen csodálkoztam is :( És akkor hogy evett-ivott? Vagy csak a hátulja volt béna?
Szegénykém :( Mostmár jobb így neki, nem szenved többé :(
Milyen vizsla volt?
a miénk törzskönyvi neve Zsuga volt
Ismertem egy Cézár vizslát is. :)
Igen! Azt hiszem TV-ben hallottam ezt a nevet. De nagyon találó! :)
ja bocsi azt elfelejtettem odaírni!FIÚ.
Rokonom magyar vizslája Zala volt, Zalaegerszegből :)
emléksel, úgy volt h múlt héten altatják, de aztán mégsem... :( ma jutottak el a dokihoz anyámék, szegény kutya azóta szenvedett lebénulva :-S
ÓÓÓÓÓ,nem,sajnálom:(
Az én kislánykámat Borkának hívják,a vizslás fórumon még sok név szerepel,Maya pl.Fülöp Úr,Molly,Füles,Szikra,Csillag,Piri,..Főleg magyaros neveket adnak nekik,hiszen "Magyar" vizsla:)
Avar volt a nagymamám vizslája is. :)
Nekem van 3, az egyik Kefe (szálkás szőrű magyar vizsla), a másik Zsófi(rövid szőrű magyar), a harmadik pedíg Hektor (rövid szőrű német vizsla).
Vadászfai Avar nagyon híres vizsla
Magyar vizslára hallottam egyszer: Avar :)
Szegénykém :(
Az enyémet Luxi-nak hívták (német vizsla volt), 13 évig élt :(
Jujjj most voltam vizslatúrán, ott hallottam jó sok nevet.
Fiú, vagy kislány?:)
a mi vizslánk Mókuska volt :-(
ma altatták el :-(
Milyen nevet adjak a vizsla kutyámnak?
További ajánlott fórumok: