Szerintetek mennyiért lehet kiadni albiba egy pesti lakást? Részletezem. (tudásbázis)
Szerintem 45-50 ezerért lehetne kiadni.(ingatlan irodába dolgozom)+szokás kérni kauciót.
Ha nem lakik benne senki sem akkor is fizetni kell a Főtávot,és a közös költséget.
Az alapdíjakat biztos fizetni kell.
Csak egy kérdés Kossuth úton van?:)
Bp, XXI. ker, panel, 6. em, 1, 5 szoba, külön bejáratúak, + fürdő+ konyha+gardrob. 46 nm. A közlekedés jó, a HÉV gyalog 5 perc, a HÉVvel a petőfi híd pedig 8-9 perc. Teljesen felújított, bútorozott, a konyha szinte vadi új. Szerintetek?
És a másik kérdésem, ha nem tudom kiadni és nem lakja senki, muszáj a távhőt és a közös költséget fizetni, vagy van valami kedvezmény?
Még szép, hogy fizetned kell ott lakás nélkül is a költségeket :D
Eddig hol voltál?
A Távhő le tudja neked zárni a fűtőtesteket, de akkor is fizetned kell az alapdíjat, ami a te környékeden azt hiszem 18.000,- Ft körül van havonta.
A közös költséget is fizetned kell.
Azon a környéken 50.000,- Ft/hó-ért ki tudod talán adni.
Bp, XXI. ker, panel, 6. em, 1,5 szoba, külön bejáratúak, + fürdő+ konyha+gardrob. 46 nm. A közlekedés jó, a HÉV gyalog 5 perc, a HÉVvel a petőfi híd pedig 8-9 perc. Teljesen felújított, bútorozott, a konyha szinte vadi új. Szerintetek?
És a másik kérdésem, ha nem tudom kiadni és nem lakja senki, muszáj a távhőt és a közös költséget fizetni, vagy van valami kedvezmény?
További ajánlott fórumok:
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Mesterséges megtermékenyítés hol és mennyiért?
- Mennyiért lehet kiadni egy Kaposvári belvárosi 42nm-es 3 éves lakást?
- Szerintetek újonnan épült budai luxus lakóparkban nyílt szépségszalonban, mennyiért lehet fodrászszéket, körmös asztalt, etc kiadni?