Szerintetek is a nők könnyebben jutnak szexhez, ha akarnak, mint a férfiak? (beszélgetés)
Én nem nagyon látok már pasikat akik udvarolnak.
Kicsit ez a szexelünk/járunk? Nem - akkor úgyis találok jobbat.
Valahogy kezd kihalni az, hogy tényleg két ember szeresse egymást és kezdd az érdek kapcsolatok felé elbillenni a mérleg.
Igen a férfiak meg a nők tök másként működnek.
Legalábbis én biztos. :D
Én eddig mindig olyan pasiba lettem szerelmes aki elsőre nem jött be, de aztán megismertem és a személyisége amilyen belül volt utána már kívül is tök másnak láttam mint a legelején, úgy volt tökéletes ahogy volt.
Viszont amikor meg elsőre külsőleg bejött valaki eddig mindig kiderült, hogy belsőleg meg nem olyan jó és utána már külsőleg se tetszett.
Szóval érdekes de nálam a belső nagyon sokat tud fordítani minden irányba.
Meg amit mostanság tapasztaltam, hogy már nincs az az ismerkedős fázis meg. Főleg a pasik türelmetlenek mert rögtön szexet akarnak (persze nőbe is van ilyen biztos, csak mivel én nő vagyok így annyira nem látom át ők milyenek csak magamat). Engem meg kiábrándít, hogy még csak másodszor beszélünk de már felhozza a szexet.
Én egy olyan férfira vágyom akivel a legjobb barátok vagyunk egyben és persze fontos a szex is de nekem ahhoz már kell legyen kialakulva érzelem is.
"Viszont cserébe meg ritka olyan pasit kifogni aki tudja is mi kell egy nőnek illetve a nőre is figyel nem csak a maga kielégülésére."
Ezt milyen jól mondta! Pont ma ment egy filmjelenet a tévében, a csávó nyomott a csajon kettőt és "oké" volt! Sajnos való életben is ismerek olyat, akinek a saját kielégülésén van a fókusz és ez biztos nem jó!
Könnyebben, mert melyik pasi mondana nemet egy kis szexre?
Viszont cserébe meg ritka olyan pasit kifogni aki tudja is mi kell egy nőnek illetve a nőre is figyel nem csak a maga kielégülésére.
Az attól függ, hogy a nő éppen melyik életszakaszában van. 😀
Ezzel így mindent elmondtam szerintem.
És megint valaki tudja milyen lehetek.. :)
Tehát aki szerint igénytelenség válogatás nélkül dugni a nőket az bizonyára szar pasi. Aha..
Kezdem úgy érezni némelyek nem kedvelnek :D
Amit nem értek különben. Senkinek nem címeztem bántó hozzászólást. Ellenben én már a sokadikat kapom.
Csak a Te hozzászólásodban voltam: soha nem kelendő pasi, nem jóképű, nem jó dumás, pénztelen, keserű, sekélyes és igénytelen is. Mindezt egy hozzászólásban egy női fórumon...
Elég komoly baleset, de valahol el kell kezdeni! 😕
"Egy felmérés szerint 10 évvel ezelőtt az Egyesült Államokban körülbelül egymillió 25-45 éves férfinak és 800 ezer 25-45 éves nőnek nem volt még soha szexuális kapcsolata, de szexuális élménye sem. A jelenség Japánban is ismert, ott a középkorú, szexmentes életet élő embereket yaramisónak hívják."
Most a nagy "genderelmélettel" még rátesznek egy lapáttal, amúgy is sérült a szexualitás, még saraboljuk szét az egészséges nemi identitásokat!
Oké, Tomika, te maradj a sarokban! Mivel olyan pihe vagy, nem kell kukoricát szórni a térde alá!
Mi itt mind alulkezsett, túlsúlyos dohányosok vagyunk. Az együgyű agyunk miatt nem tudunk nekünk magyarázni.
(A királyi többes, mert minden témában mindenkivel ugyanezt nyomod - a királylány helyett, aki megerdemelsz ...szerinted.)
Az a sejtésem, te soha nem voltál egy kelendő pasi. Se jóképű, se jó dumas, se pénzes. Különben te is sokból válogathattak volna.
Maradt a keserűség, hogy a többi sekélyes, igénytelen.
És végül egy női oldalra jössz ezt megosztani...
Akkor nem ismered még az átlag férfi gondolkodást eléggé. :)
Hidd el sokaknak szinte mindegy kibe. Nyilván, ha van jobb, akkor a jobbat választják.
További ajánlott fórumok:
- Miért akarnak a férfiak mindig szexelni?
- SpermaJOGOK, avagy a férfiak is dönthessenek, akarnak e gyermeket!
- Homlokomra van írva, hogy dugjatok meg? Miért nem akarnak a férfiak kapcsolatot.
- Tudják a férfiak hogy mit akarnak?
- Búcsúszexet miért akarnak a férfiak?
- Mire gondolnak a férfiak pontosan, ha azt mondják egy nőnek, hogy többet akarnak tőle, mint barátság?