Szerintetek ez mennyire normális, vagy helyénvaló? (beszélgetős fórum)
Ez a kedvencem: "mert reggel azt is letagadta, hogy horkolt volna egész éjjel, és azt mondta beképzelem a hangokat, és seggfej vagyok, és nem normális. Rá 1 órára bevallotta, hogy horkolt."
Letagadta hogy horkolt! Honnan tudná, hogy ezt teszi?
Aztán bevallotta! 😂😂😂
Kave, tojas, hajmosas? :O Eleg faszariskodas.
Bevallani, hogy horkolt? Hiszen aludt. honnan tudta volna, hogy horkolt?
Neki ez a természetes, neked nem. Ő ilyen típusú kapcsolatot szeretne, te nem. Érdemes jobban válogatni, akárkit nem összeszedni.
Ha valaki nálam alszik, annak alap, hogy reggelit és kávét adok, meg a fürdőt használhatja. A hűtőmet nem szeretném, ha nyitogatnák, de voltam már vendégségben, ahol az volt az elvárás, hogy én szedjek ki magamnak, amit csak akarok. Nekem ez volt a fura, de ehhez alkalmazkodtam.
Itt meg még az is gond, hogy te dolgoztál, ő meg tanult, az egyetemisták a kaján spórolnak. A sört nem értem. Egyedül fogyasztotta?
Na szerencsétlen fi. igazodjon ki, a 4. hsz.-ben azt írtad, paraszt a szeretője.
"Válaszként erre: 1. - Fórumnyitó..)
Azért viselkedett így, mert paraszt."
Fogjatok kezet, te meg ingyen szexre vágytál.
És te milyen alapon?
'Ócsón megúsztad, egy rántottáért kevesen adják magukat szerintem.
Fiatalabb szerető, ennyi volt a tarifája. Nem ismerem mennyi az alkalmi szex, de gondolom inkább alulárazott, mint túl.
Szeretőd volt, nem a társad, miért osztozott volna?
Egyszerűen te dolgoztál, van kereseted, ő tanul. Sör ide, vagy oda.
Nálam az volt a leírás mélypontja, amikor a hajmosást rótta fel 😂
Na meg kávé... egy kávé otthon főzve 30,-Ft lb, úgy hogy én ioncserélt vizzel főzöm, nem csak a kávébabot veszem... 2 hónapot ott kávézott a lány... Legyen napi 2 kávé 30x120,-Ft. A hajmosásnak nem tudom mi az árfolyama 😂
Megérdemled. Qrva kellett, megkaptad, így fizettél érte, vége...
Máskor gondold meg jobban, hogy kivel ...
Nem tudok többet hozzátenni.
Nem ,nem normális.
Magadtól is tudod.
Minek bio tojás?
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak nem, nem normális. Azzal lehet ezt megcsinálni aki hagyja magát. Kihasznált. Elküldted, jól tetted. Rájöttél, hogy egy kis ketymety nem ér ennyit. Máskor figyelj oda kit engedsz be a lakásodba.
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- "Hála pénz" Szerintetek normális, ha egy orvosnak hála pénzt adunk? Milyen alapon adsz pénzt egy orvosnak?
- 22 hós fiú nem beszél még! Szerintetek ez gond vagy fiúknál normális?
- Kisgyerekes anyukák, nagymamák: Szerintetek normális dolog?
- 6. osztályosok tanítási órán a Múmia c. filmet nézik a tanár beleegyezésével. Szerintetek ez normális?
- Mennyire tartjátok normálisnak, hogy 3 hónapos csecsemő kezét fogdossák és puszilgatják "idegenek"?