Szeretnék néha kicsi sminket, de attól tartok párom rosszat... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Erre nehéz reagálni.
Sajnos,,ha így áll hozzá ,egyúttal el is veszi a kedved.
Pedig az igény egy kis változásra ,,megújulásra,,nagyon jó, még ha egy kis smink akkor is.
Szerintem ne hagyd magad lehúzni.Persze aztán a te belátásodra van bízva.
Neha nyarom en a marhaepe szappant hasznaltam a nyakamra.
Se jobb, se rosszabb nem volt a borgyogyaszok szerint.
Es most nincs ilyen. Ha 2 hetig nem mosnek hajat, nem tunne fel. Csak azert mosom fel/hetente, ment "biztos budos".
Naponta ket etelt fozok. A konyha kicsi.
De nagyon jo szappanok vannak.en Lush bu.zi vagyok. Meg most is van mellettuk 2 kistermelo cuccca..
Ha valaki 8 kulonbozo szappant hasznal, akkor beszeljen tobbet a terap3utajaval?
Mondd neki nyugodtan, hogy nem szeretnéd hogy a tükörben egy öregasszony nézzen szemben.
Szebb önmagadat szeretnéd látni.
Ez ugyanolyan mint egy szép ruha. Nem az otthoni melegítőben megyünk ki az utcára. Vagy egy jó frizura. Jól esik a tükörbe nézni, ha egy ápolt, csinos nő néz vissza.
Mindegy hogy hány éves.
En regen mindien nap spinkeltem. De a szemlilla tuszoim tulmukodnek. Igy most festes nrlkul vagyok evek ota. Meg szemuveget is keztem hordani.
Ha jol erzed magad tole, miert ne? Ez csak olyan, mint egy szep ruha. Ha nem tetszik a pasinak, leveszi.
Akinek jóláll, meg bírja is az meg használja, ha úgy jobban érzi magát.
Az a lényeg, jól érezze magát.
Már mindegyis.
Nem most fogom kipbóbàlni.
Így is egyfolytában folyik a könnyem, viszket a szemem, meg a bőröm.
Ennél szebb meg már úgyse leszek🤣
Én néha teszek kis sminket.
Ha majd szóváteszi a férj, megmondom, hogy mingyá 50 leszek, kell ami renovál, a szobának is jót tesz, ha időnként kifestik. 😉
További ajánlott fórumok:
- Tettél ma valami rosszat?
- Volt már valakinek HSG vizsgálata? Egy kicsit tartok tőle!
- Kivántál már másnak rosszat?
- E hónap végén repülök Németországba, elsőre, kicsit tartok tőle. Mi a menete egy utazásnak már a repülőtérre érve?
- Drágább ajándékkal lepném meg a barátom! De kicsit tartok tőle, hogy?
- A Dm-ben cserélnek vissza sminket, ha véletlenül rosszat vettem? A blokk megvan!