Szeretnék Békés megyei fogyitársakat (beszélgetés)
Olvastam a naplódba,hogy már 10kg lement.
Tök jó,naná,hogy kendő nélkül veszed fel a bikinit,nekem is venni kéne már ,mert csak 1 részesem van a duci korszakból.
Te mit főzöl ma?
Nekem alig lesz időm. Megyek haza, utána 5-re vissza szülői értekezletet tartok. 3-ra közben a lányomért. Aztán őt is el kell vigyem valahova, mert párom megy éjszakára dolgozni. ő fél 6-kor elmegy otthonról.
Igen!
Tavaly szereztem be egyet használtan, és akkor még csak hébe-hóba mentem vele, de most már van kivel menni! :-)
Hát én csak azt szoktam mondani: Mikorra őrüljön meg az ember, ha nem 30 éves korára?
De nagyon élvezem. A tanítványaim meg el vannak ájulva, ha meglátnak, hogy tanárnéni is???
De nagyon jó, csak megállni nem tudok vele, így kicsit gáz, de ott van a fű és az lelassít, ha belemegyek!
Szia! Az is nagyon jó!
Én már 1 hete nem tornáztam. Nem volt időm, de a mozgás megvan. A lányommal görkorizunk. Pár napja kapott egysoros görkorit és most tanulgat, de már elég jól megy neki. Így beálltam mellé. :-)
Jó reggelt! Végre szép reggel, nem kellett kabát!
Nagyon jól érzem magam!
Reggeli otthoni mérlegem: 68,9 kg
Patikában, ruhában: 69,4 kg.
Ja és menstruálok. Sajnos! De ettől nem lesz kevésbé jó kedevm. Mini szoknyában jöttem dolgozni! Végre felvehetem. tegnap vettem 2 fehér szoknyát. (Soha nem volt még fehér szoknyám) Nem mertem eddig venni és felvenni sem! Már most úgy érzem lehet!
Ti hogy álltok? Hogy vagytok?
Ha erre jártok nézzetek be.A center oldalán van a Gyóni Géza utcában.
A péksütik drágák,viszont 17 óra után már 30% a kedvezmény,és így annyira jön ki mintha egy másik pékségben rendes áron vennénk valamit.
A masrer mix szénhidrátcsökkentő lisztet szoktam csak venni ott.Amit rendes BL 55 búza lisztel kell keverni,és így szénhidrátcsökkentett lisztet kapunk.
Vivien,most 48-49 kg között jojózok már 1 éve.
Norbi mondta,ha még 5 évig tartom ezt addigra már a szervezet elfelejti az előző súlyt,és nem igyekszik visszatermelni.Úgyhogy még 5 évig oda kell figyelni jobban,de utána már lehet lazítani egy kicsit:-)
Bondita,ne is foglalkozz a stagnálással,nálam volt olyan 6-7 hónap mikor egy helyben topogtam,utána újra megindult lefelé.
Nagyon ügyesek vagytok.
Olyan rossz idő lett,itt nálunk:SSS
Nagyon jó, hogy Csabán is van már ilyen bolt. Szerintem, ha arra járok fel fogom keresni, megnézem milyen is az!
Hát a fogyim most megállt, ennél a 69,8-nál. Ennél lejjebb most nem megy. Lehet most is 2 hétig stagnálok, mint a 72-nél. Ott is álltam 2-3 hétig. Nem adom fel!
nagyon ügyi vagy a súlyodat illetően (megkukkoltam) :-) Gratula!
Sziasztok Lányok!
Bondita nagyon ügyes vagy ,örülök,hogy 6-ossal kezdődsz,még egy kis idő 5-tel is fog,meglátod!:-) kitartás!
Vivien!Ügy vagy,hogy elkezdtél mozogni,az én anyukám is egyfolytában brummogott mikor otthon laktam.Ők más generáció,akkoriban mikor ők voltak fiatalok az volt a szép,divat ha valaki húsibb,más az értékrendjük,mint nekünk:-)Lehet ezért ez az ellenérzés mindennel szemben ami egészséges.
Jaj Lányok!akkora élményben volt volt részem.Voltam tegnap a csabai update pékség megnyitóján,itt volt Norbi is.
Nagyon kedves,segítőkész,lehetett tőle kérdezni is.Élőben jobban néz ki mint a képernyőn.
Készült közös fotó is.Ha nézitek Facebook-n Norbi oldalát akkor nézzetek meg,a galériában a vége felé vagyok zöld felső,csőnaci,és a kislányom is rajta van.
Norbi mondta,ne fogyjak most már tovább mert a végén eltűnök,mint David Coppelfild:-)
Próbáld neki elmagyarázni, hogy most te mibe kezdtél bele és mik a céljaid, és mikorra akarod azokat elérni. Mindig kis célokat tűzz ki magad elé.
Nekem először is az volt, hogy induljon be a fogyás. (heti fél kiló is elég) Utána, hogy végre kezdődjön 6-os számmal. Már 6-ossal kezdődik (2004 óta először), és most még 2 kiló 06.03-ig, a lányom ballagásáig. Utána majd jön a bikini szezon és a vég a 65 kiló vagy ha megy, akkor kevesebb. Jó éjt!
További ajánlott fórumok:
- Békés megyei fogyizók, gyertek beszélgessünk....
- Békés megyei nőgyógyászt keresek!!!
- Békés megyeiek, van e valakinek véleménye, tapasztalata Dr. Jánky Béla szülész-nőgyógyász szakorvosról?
- Békés megyeiek társasága
- Békés megyei kismamák
- Békés megyei anyukák! Valaki kapott már GYES-t, GYED-et? Esetleg családit?