Szeretne valaki tejtestvér lenni Debrecenben? (tudásbázis)
Jaj, de jó Neked, hogy babázhatsz, - én is nagyon szeretnék már egy dédunokát!
A lányom tejtestvére Olaszországba ment férjhez, 4 gyereket szült, sajnos mégcsak a legidősebb kislányt láttam.
A 30 éves unokám még nem nősült meg, úgyhoz nem tudom mikor babázhatok, - de lehet, hogy már soha...
Nagyon szerencsés vagy, hogy pici babához jutottál, - nálunk ez egyenlő a lehetetlennel!
Jó egészséget kívánok mindhármatoknak!
Nagyon aranyos történet!
Gyerekorvosnál már voltunk, majd Ő fogja értesíteni a védőnőt, miután hazaérünk. Én is bízom benne, hogy a védőnő által majd sikerül olyan anyukát találni, akinek majd lesz teje az én kis picurom számára is, mert nagyon szeretném, ha anyatejet is kapna.
Szia! Ha már ott van veletek a baba, a védőnő azonnal jelentkezik, és biztosan akad a körzetében olyan anyuka, akinek sok a teje.
Én is szoptattam annak idején más babáját az enyémmel együtt, - ellenszolgáltatás nélkül. Nagyon sok tejem volt és hálás is voltam, hogy nem kellett nyúzni a didimet. Egymás mellett ültek az iskolapadban, együtt érettségiztek, együtt diplomáztak, - olyan jó volt nézni, hogy együtt nőttek fel és úgy érzem, hogy egy kis részem nekem is volt benne!
Látom, hogy már egy ideje kihalt ez a fórum, de azért hátha...
Én is tejadó anyukát keresnék. Nemsokára örökbe fogunk fogadni egy picurkát. Ha esetleg tudna valaki segíteni, írjon. Köszönöm!
Én is tejadó anyuka voltam, az első fiammal az akkor védőnő hozott össze egy anyukával, akinek 11 hónapon át adtam a tejcsit, a 2.fiamnál pedig meghirdettem expressz oldalon, babaszoba oldalon és elég sokan jelentkeztek is.
Én is adtam ikres anyukának is :)
Úgyhogy fiaimnak jó sok tejtestvére van :)
Miért volt megdöbbentő a különbség?
Az én babáim is tápszeresek voltak, a kicsi még most is az.
Én sosem láttam különbséget anyatejes és tápszeres gyerek között.
Egyébként azt is megtehetnéd, hogy lefagyasztod a picidnek!
A nagyobbik gyerekkel mi is kaptunk anyatejet egy rokonomtól, de neki annyi volt, hogy kb. fél évre még betárazott belőle :)
Még várok hátha van, aki jelentkezik, aztán szólok a védőnőnek, mert van anyatejgyűjtő és le lehetne adni.
Ma voltunk kontrollon, és megdöbbentő volt a különbség az anyatejes és a tápis babák között. Volt olyan, aki sajnos eü.gondok miatt nem tudta szoptatni a babáját és elapadt a teje. Az ilyen és ehhez hasonlóaknak szívesen adnék tejcit, még ha csak fele-fele arányban eszik a babó, akkor is. Mert ugye 2 babácskát teljesen és sem tudok ellátni, de naponta kaphatna anyatejet.
Tényleg nagyon rendes vagy! Pont azt akartam írni, mint előzőleg Ági05.
Vidd el az anyatejgyűjtő állomásra (Miklós utcán van, azt hiszem)- talán még érte is jönnek, de ebben nem vagyok biztos. Te pénzt fogsz érte kapni, viszont aki rászorul, annak felírja a gyerekorvos, és ő ingyen jut hozzá! Mint kiderült nemrégiben számomra, még indokolt eset sem kell, olyan 2 hónapos korukig simán felírják a b
Nagyon rendes Tőled!
Ha nem találsz senkit,a védőnő segíthet.A gyerekorvos is felírhatja indokolt esetben,akkor Te is jól jársz,mert pénzt kapsz érte,aki kapja ő is,mert a tb fizeti.
De kedves vagy! Én 11 hónapja koraszülött ikrekkel a fél karomat odaadtam volna egy ilyen felajánlásért.
Sajnos nem volt. Örülhet a család, akin segítesz, nagyon szép dolog!
További ajánlott fórumok:
- Fiatalon szeretnék anya lenni.
- Ki szeretné ha Debrecenben tartanánk egy hoxás találkozót?
- Aki szeretne Debrecenben tornázni
- 11 éves autoimmunbeteg kislányt szeretnének szülei egy jó kórházba, jó orvoshoz vinni. Debrecenben vagy Budapesten tudtok-e ilyen helyet?
- Ki tudja megmondani nekem hol kell intézni Debrecenben a családi pótlékot? Megváltozott a bankszámlaszámom, szeretném bejelenteni.
- Nyelvpiercinget szeretnék csináltatni. Tudnátok ajánlani MEGBÍZHATÓ szalonokat Debrecenben?