Szemüveglencse átrakatása másik keretbe (beszélgetés)
jesszusom:S
na nekem ezért nem kell:)
vaksi vagyok én hozzá:)
egyébként mindenképpen be akarok menni egy optikába és utánakérdezni.
azért tettem fel itt ezt a kérdést mert azt hittem oltári nagy hülyeség és nem szeretném ha ferde szemmel néznének rám az optikában:)
lehet én is keresném ha nem lenne.
bár néha nagyon zavar főleg nyáron...
viszont a kontaktlencsétől meg félek mert ha leveszem a szemüveget akkor még az arcomat is alig látom ..akkor meg hogyan tenném be a lencsét?:S
bár lehet csak túl bonyolítom a dolgot:)
elég erős szemüveg kell
+5,5 és +5,00 plussz cilinder stb.. szóval elég rossz a szemem.
lehet ebben az esetben bonyolultabb a dolog.
nem értek hozzá:)
Nekem nem jött be a kontaktlencse és nagyon hiányzott a szemüveg!:DDDDD
Állandóan az arcomhoz nyulkáltam majd napszemüveget kezdtem hordani,hogy pótoljam a hiányt.Végül úgy döntöttem,hogy marad a jól bevált szemüveg!:DDDD
újat nem tudok most csináltatni mert rettentő drága:S akkor inkább elviselem ezt..
damilos keretem van.
de gondolkodtam a kontaktlencsén csak valamiért idegenkedem tőle:(
30 éve van szemüvegem , igen van amelyikbe át tudják csiszolni , persze sok mindentől függ.
nem csak a keret méretétől, dioptriától ,esetleges plusz becsiszolásoktól, hol van a fókusz stb.
de nyugodtan menj egy üzletbe és segítenek,ajánlanak keretet.
Szia Niki
sajnos kizárt hogy passzolna a másik kerettel a lencséd így újat kell csináltatni teljesen
kontaktlencsén nem gondolkodtál még?
ott nincs ilyen gond
valamint az orrnyerged miatt pedig szólj ott ahol csináltatod a szemüveket
lehet érdemes lenne neked damilos keretet választani, hátha az nem zavar, de mikor próbálod ezt is nézd ne csak azt hogy szép-e a szemüveg vagy sem
értem.
de mi van akkor ha találok egy hasonló méretű keretet?
vagy ez nem ilyen egyszerű?
Szia!
Nem nagyon.
Direkt a keretbe szokás becsiszolni, nem sok esély van, hogy passzoljon az újba...
sziasztok
A szemüvegem kb másfél éve van meg de valamiért nem vagyok kibékülve a kerettel:(
Az lenne a kérdésem hogy mit tudtok erről hogy ha esetleg választok másik keretet akkor át lehet lenni a lencsét? esetleg ugyan akkora vagy picivel kisebb keretbe(igazítással)?
Tapasztalatok?
További ajánlott fórumok:
- Reális ár szemüveglencséért?
- Ha műanyag szemüveglencse megsérült lehet vele mást csinálni, mint kicserélni? Kicsit megkarcolódott és van rajta egy kis bemélyedés.
- Fényre sötétedő szemüveglencse tapasztalatok
- A szemüveglencsém /multifokális/ karcos lett. Cserélni kell vagy letudják csiszolni?
- Milyen az új tranzations szemüveglencse?
- A szemvizsgálat és a szemüveglencse készítés milyen árban van?